Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Sanatçıları’nın Bülent Ecevit Üniversitersi’nde 15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında vermiş oldukları konsere ZONSİAD Başkanı ve ELCAB Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu destek sağladı. Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, desteklerinden ötürü Nejdet Tıskaoğlu’na teşekkür plaketi verdi.

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’i makamında ziyaret eden Tıskaoğlu, desteklerine devam edeceğini belirtti. Sosyal medya hesabından yaptığı fotoğraflı paylaşımda da açıklamada bulunan Nejdet Tıskaoğlu, açıklamasında;

“Zonguldak İl Gençlik ve Spor Müdürü sayın Hakan Yüksel, Spor Hizmetleri Müdürü sayın Serkan Keleş ve Zonguldak Gençlik ve Spor İl Şube Müdürü sayın Gencay Bilgili’yi ziyarette bulundum. Sayın Yüksel Zonguldak İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün düzenlediği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliğinde Elcab Kablo A.Ş olarak Zonguldak Belediyesi ile birlikte sponsoru olduğumuz programın teşekkür plaketini takdim etti. Başarılı işlere imza atan sayın Yüksel’e teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.” dedi.

Editör: TE Bilişim