Zonguldak’ta çok sayıda Milli sporcu yetiştiren ve Milli takımda da sporcularını en iyi şekilde ringlere hazırlayan Milli takım antrenörü İshak Tiryaki, geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanarak herkesi korkuttu.

İstanbul Boğaziçi Boks turnuvası sonrasında Trabzon’a geçen ve burada kendini halsiz hissederek Hastaneye giden Milli takım antrenörü İshak Tiryaki, yapılan test sonucunun pozitif çıkması nedeniyle 10 gün boyunca karantinada kaldı. 

10 günlük karantina süresini tamamlayarak yeniden hayata dönen Tiryaki, yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaşarak herkesin dikkatli olmasını temenni etti. 

Koronavirüse yakalandıktan sonra zor günler yaşadığını belirten Tiryaki, ‘’Zor günler geçirdim ama atlattım rabbime şükürler olsun ki bunu da yendim.

10 günlük karantina süremde arayan soran moral veren tüm dostlara teşekkür ederim.

İnanın kolay olmadı Allah kimseye bu hastalığı vermesin.  4 Gece ve gündüz ateş sıtma ve eklem ağrılarından hiç uyku uyumadım.

Ve bu sendromları vücuda verdiği zararı ne zaman kapatabilirim bilmiyorum. Şuan ikinci dünya harbinden çıkmış yoksul ülke gibiyim.

Allah kimseye yaşatmasın amin’ ’ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim