Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grup'ta derbi maçında Kdz. Ereğli Belediyespor'a 2-1 mağlup olan ve şampiyonluk şansını yitiren  Devrek Belediyespor'da Teknik adam Savaş Demiral dün akşam saatlerinde görevinden istifa etmişti.

Teknik Adam Demiral’ın istifa dilekçesini Devrek Belediyespor yönetimine sunarken, Devrek Belediyespor Kulüp Başkanı Çetin Bozkurt ve Yönetim Kurulu üyeleri bu kararın ardından toplantı yapıp Savaş Demiral’ın istifasını kabul etti.

İstifanın ardından Teknik Adam Savaş Demiral beraberinde yardımcı antrenör Uğur Aytaç ile birlikle bugün futbolcular ve yönetimle vedalaşarak ilçeden ayrıldı.  

Kırmızı-Beyazlı yönetim yeni bir teknik adamla anlaşana kadar takımı yardımcı antrenör Özdemir Arslan’a emanet etti. Özdemir Arslan’ın yardımcılığını ise alt yapı hocası Berkant Bülbül yapacak.

DEMİRAL DEVREK BELEDİYESPOR’A BAŞARILAR DİLEDİ

Devrek  Belediyespor’dan ayrılan teknik adam Savaş Demiral , sosyal medya hesabından veda açıklaması yaptı. Demiral,  “Sezon başından beri görev aldığım Devrek Belediyespor’dan karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Kalan maçlarda Devrek Belediyespor’a başarılar dilerim ”ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim