Kdz Ereğli Spor (KES) Kulübü Olağan Kongresini dün gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Yıldız Filiz Tekinoğlu’un tek aday olduğu kongrede Tekinoğlu güven tazeledi.

Seçim sonrası kongrede konuşan Başkan Yıldız Filiz Tekinoğlu şunları söyledi:“Öncelikle tüm üyelerimize teşekkür ederim. Bayan olmam ve amatör bir futbol kulübünün başkanlığını yapıyor olmam çevremde şaşkınlık yaratabiliyor.

Ama benim amacım bayanlarında idarecilik anlamında futbolda iyi şeyler yapabileceğini göstermektir. Burada en büyük desteği amatör futbol camiasından bekliyorum. Aile ortamında tatlı bir yarış içinde olmalıyız. Kırmadan, dökmeden ve kimseyi incitmeden spora hizmet etmek öncelikli hedefimiz olsun. Bizler amatör yöneticiyiz. Gelirleri olan kulüpler değiliz. Bizleri destekleyen ve gençlerin yanında olan iş insanları sayesinde bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ve çalışacağız. Ben emekli bir insanım. Çalışan bayan olarak hayatın zorluklarını yaşayan biriyim. Ama evde oturmak yerine gençlere ve spora hizmet etmeyi seçtim. İnşallah Kdz Ereğli Spor’u hak ettiği yere getirmek için var gücümüz ile çalışacağız."dedi.

Olağan gerçekleştirilen kongre sonrası Yönetim  Kurulu  şöyle oluştu.

Başkan: Yıldız Filiz Tekinoğlu

Yönetim Kurulu:

Tevfik Cengiz Demirci, Bülent Tekinoğlu, Uğur Kocaman, Kaan Kocaman

Denetim Kurulu:

Başkan Kerimcan Günaydın, Eren Erbay, Cevat Erdoğan

Zonguldak ASKF Delegeleri:

Tevfik Cengiz Demirci, Bülent Tekinoğlu, Semra Kocaman

Görev dağılımının ise daha sonra kamuoyu ile paylaşılacağı belirtildi.