Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Alaplı Belediyespor yönetimi, yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak güçlü bir kadro kurma adına transfer çalışmalarını sürdürüyor.  
Alaplı Belediyespor yönetimi, geçtiğimiz günlerde Kozlu Belediyespor'da şampiyonluk yaşayan 36 yaşındaki tecrübeli futbolcu Emrah Ergür ile Kdz. Ereğli Belediyespor alt yapısından yetişen 21 yaşındaki kaleci Mert Şevket Şen ile anlaşmıştı.
Bu iki oyuncu sonrasında Alaplı Belediyespor yönetimi, BAL ekiplerinden Kastamonu ÖİKH oynayan 31 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Serbay Aydın ile anlaşmak üzere bugün Alaplı’ya davet etti. Yapılan görüşmede yönetim, Serbay Aydın ile her konuda anlaşma sağladı.    
Zonguldak doğumlu olan Serbay Aydın kariyerinde, Kdz. Ereğli  Belediyespor, Zeytinburnuspor, Küçükçekmecespor, Armutlu Belediyespor, Kozlu Belediyespor, B. Güneşlispor ve Kastamonu ÖİKH’da forma giydi.  BAL’da 43, Türkiye Kupası’nda ise 3 maç olmak üzere kariyerinde toplam 46 kez forma giyen tecrübeli oyuncu Serbay Aydın, gol sevinci yaşayamadı.  

 

Editör: TE Bilişim