Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Kozlu Belediyespor’da yönetim yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. 
Antrenör Turan Altıntaş’ın raporu doğrultusunda iç ve dış transfer çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Kozlu Belediyespor yönetimi, kadrosuna bir tecrübeli oyuncuyu daha kattı. 
Yeşil-Beyazlı Yönetim, dış transferde Kocaeli ekibi Kullar 1975 Spor takımında forma giyen 33 yaşındaki tecrübeli stoper oyuncu Cengiz Çoban ile anlaştı.  
Tecrübeli oyuncu Cengiz Çoban bugün Kozlu’ya gelerek Kulüp Başkanı Deniz Yayalar ile bir araya geldi. Yapılan görüşme sonrasında her iki tarafta her konuda anlaşma sağladı. Anlaşma sonrasında tecrübeli oyuncu Cengiz Çoban kendisini yeşil- Beyazlı yapan imzayı attı.  
33 Yaşındaki tecrübeli oyuncu Cengiz Çoban kariyerinde oynadığı takımlar şu şekilde: Belediye Vanspor, Batman Petrolspor, Gaziosmanpaşaspor, Beşikdüzüspor, Gebzespor, Gölbaşıspor, Zağnosspor, Aliağa FK, Sarayköy 1926, Dersimspor, Tavas Birlikspor, Alibeyköyspor, Şırnak İY ve son olarakta Kullar 1975 takımında forma giydi.

Editör: TE Bilişim