Geçtiğimiz günlerde spor giyim mağazası açan Zonguldak’ın yetiştirdiği önemli eski klasman hakemlerinden biri olan Serkan Akal, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri, Zonguldak Kömürspor Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Demir’i makamında ziyaret ederek Zonguldak Kömürspor forması  hediye etti.  
Tayfun Demir, Serkan Akal’a forma için teşekkür ederken, Zonguldak Kömürspor forması ile mesaisini tamamlayacağını açıkladı.   
Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Demir; “Serkan Akal kardeşimiz, spor mağazası açtı. Kendisine nezaket ziyareti yapmıştık. Desteklerimizden dolayı bize Zonguldak Kömürspor forması hediye etmek istemiş. Bizi onurlandırdı. Kendisine buradan teşekkür ederiz. Bizi üst liglerde temsil etmiş bir arkadaşımız. Yeni iş hayatında başarılar diliyorum. Zonguldak’ın iftiharı olarak baktığımız bu kardeşimizin de destek görmesini istiyoruz.” dedi. 
Zonguldak Kömürspor’un hakkında konuşan  Tayfun Demir, “Zonguldak Kömürspor’un daha iyiye gideceğini düşünüyorum. Gelecek sezon ile ilgili Salih Başkanımızla birlikte takımı çok daha iyi yerlere taşıyacağımızı düşünüyorum.” dedi.

Editör: TE Bilişim