Zonguldak Birinci  Amatör Lig'den Deplasmanlı Süper Amatör Lig’e yükselme final maçında Filyos Sefercikspor 30 Nisan Cumartesi (Yarın) saat 14:00’da  Çaycuma İlçe Stadı’nda Gökçebeyspor ile karşılaşacak. 
Bu önemli final maçı öncesinde Filyos Sefercikspor yönetimi, tüm taraftarları yarınki final maçına davet ederek takımı desteklemesi konusunda çağrıda bulundu.  
Ayrıca Filyos Sefercikspor yönetimi, 50 haneli bir mahallede, bir beldeyi ardına takıp final maçında Gökçebeyspor’u yenerek şampiyon olup,  Deplasmanlı Süper Amatör Lig’e yükselerek tarih yazmak istediklerini de dile getirdiler.  
Filyos Sefercikspor yönetimi final maçı hakkında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Takımımız Filyos Seferciskpor 30 Nisan Cumartesi günü Saat : 14.00'da Çaycuma Şehir Standa İlçe takımı Gökçebeyspor ile Süper Amatör yolunda Final müsabakasına çıkıyor. Filyoslu taraftarlarımızın özellikle Play-Off maçlarında yoğun destek verdiği takımımızda tek hedef galibiyet. 
Süper Amatör'e yükselmek için son 90 dakikanın oynanacağı bu zorlu mücadelede Filyoslu taraftarlarımızın destekleriyle tarih yazmak ve yeni sezonda evimizde, Filyos'ta Süper Amatörde mücadele etmek istiyoruz.  Beldemizin her kesiminden maddi ve manevi destek almayı başararak takdir ve sempati toplayan kulübümüzde ki tek amaç Gökçebeyspor müsabakasını kazanarak Süper Amatöre yükselmek.  
29 Nisan Cuma günü Gökçebeyspor maçı hazırlıkların Caycuma Stadında yapacağı antrenman ile tamamlayacak olan takımımız Sefercikspor, Belediye Başkanımız Sayın Ömer Ünal'ın sponsorluğunda Çaycuma'da bulunan Hotel Perla'da kampa girecek.”denildi