Zonguldakspor Taraftarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevat Laçin başta olmak üzere yönetim ve taraftarlar, Kırmız-lacivertli takımın idmanını ziyaret ederek Pazar günü oynanacak olan 1922 Konyaspor maçı öncesinde takıma moral ziyaretinde bulundu.   

Zonguldakspor Taraftarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevat Laçin başta olmak üzere yönetim ve taraftarlar TFF 2.Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda yaptığı antrenmanını ziyaret ederek, 16. hafta maçında Pazar günü saat 13:00’da oynanacak olan 1922 Konyaspor maçı öncesinde moral verdi.

Tribün Liderleri Zonguldak Kömürspor’un  her zaman yanında olduklarını ve pazar günü oynanacak olan 1922 Konyaspor maçında tribünleri dolduracaklarını ve takımın galip gelmesi için 90 dakika boyunca hiç susmadan destekleyeceklerini dile getirdiler.

Ziyaretten dolayı Zonguldakspor Taraftarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevat Laçin, yönetim ve taraftarlara teşekkür eden Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Şenol Demir, 12. Adama Pazar günü oynanacak olan 1922 Konyaspor maçında ihtiyaçları olduğunu ve kazanmak için sahada oyuncularının ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.   

Futbolcularda 1922 Konyaspor maçında taraftarlara 3 puan sözü verdi. 

Ziyaretin ardından Zonguldak Kömürspor ekibi  ve Zonguldakspor Taraftarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi ve taraftarlar hatıra fotoğrafı çektirerek ziyaret son buldu.

Editör: TE Bilişim