Dubai'de iş adamı Zonguldaklı Süleyman Taşçı’nın, Zonguldak Kömürspor için görüşmeler yapmak üzere kente gelmesinin ardından tribünlerin sevilen ismi Kanat Tan gerek sosyal medyadan gerekse yerel basının Süleyman Taşçı için yazdıklarından rahatsızlık duyarak bir açıklama yayımladı.

Kanat tan verilen tepkilerin yatırımcıları küstüreceğine değinerek “Bizimki memleket meselesi bırakında daha başlamadan insanları kaçırmayın. Zoru olan varsa ben her yerdeyim. Gelen bana gelsin hodri meydan” dedi.

İstişarelerin sürdüğünü belirten Kanat Tan yapmış olduğu açıklamasında
“Kamuoyuna duyurulur. 15 gündür Özlenen Zonguldakspor için, Zonguldak Kömürspor yönetimi ve takımın sahipleri ile görüşmeler, istişareler sürüyor. Öncelikle bize kapılarını açan takımın yetkililerine ve belediye başkanına çok teşekkür ederiz. Şahsım olarak, görüşmelerde bulunmam, takıma ve memlekete yeni vizyon katacak şahıslara yardımcı olmak onur verici. Ama bakıyorum sessiz kaldıkça, sosyal medyadan ve yerel medyadan gerçek kimlikler saklayarak yorumlar yazılıyor. Süleyman Taşçı bey, cuma günü basın toplantısı yaptı. Kendini tanıttı ve sorusu olan istediğini sorsun dedi. Dubaili iş adamı diye ve en önemlisi Zonguldaklı olduğunu vurguladı. Bazı yerel basından yanlış haber yapıldı. Sonrasında tüm yerel basına teşekkür ederiz. Bilgi kirliliği olmaması için gereken her şeyi paylaştı. Kendi ağzından, saygı gereği yaptığı özel görüşmeler hakkında en küçük bilgi paylaşmadı.

Özelikle maddi anlamda yorum yapan herkes yanlış bilgi paylaşıyor. Gelelim Kanat Tan olarak; memlekete yatırım yapacak bu güzel insanlara hakaret, klavyeden rumuzlar altında yorum yapan boş insanlar. Bu insanları daha şimdiden küstürürseniz, çivisi çıkmış memleketin kına mı yakacaksınız. Bizimki memleket meselesi bırakında daha başlamadan insanları kaçırmayın. Zoru olan varsa ben her yerdeyim. Gelen bana gelsin hodri meydan. Saygılarımla.” dedi.

Editör: TE Bilişim