Yeni Kurulan Zonguldak Kömürspor Taraftarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi, Ankara'ya giderek TBMM'de Zonguldak milletvekilleri başta olmak üzere Ak Parti Milletvekili olan eski milli futbolcu Alpay Özalan'ı ziyaret ettiler.

Zonguldak Kömürspor Taraftarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevat Laçin ve yönetimi, TBMM'de Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, CHP Zonguldak milletvekilleri Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz olmak üzere Ak Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'ı makamında ziyaret ettiler.
Ziyarette Zonguldak Kömürspor Taraftarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevat Laçin, Zonguldak 5 Milletvekillerine yeni kurdukları dernek hakkında bilgi verirken, yeni yapılması beklenen stad ve Karaelmas Kemal Köksal Stadı hakkında da kendilerinden bilgi aldılar.
Zonguldak Milletvekillerini ziyaret eden dernek yönetimi ardından ise Ak Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'ı ziyaret ettiler. Ziyarette Başkan Laçin ve yönetimi Özalan'a Zonguldak Kömürspor'un yaşadığı sıkıntıları ve stad konusunda bilgi verdiler.
KARAELMAS KEMAL KÖKSAL STADI ONARIM ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK, YENİ STAD BAKACAKKADI'YA YAPILACAK
Ankara'da yapılan ziyaretler hakkında açıklama yapan Zonguldak Kömürspor Taraftarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevat Laçin, " Zonguldak Milletvekillerimiz başta olmak üzere Ak Parti Milletvekili ve eski milli futbolcu Alpay Özalan'ı ziyaret ettik. Ziyarette yeni kurduğumuz derneğimizi Milletvekillerimize tanıtarak bilgi verirken hemde yapılmasını beklediğimiz yeni stat hakkında da kendilerinden bilgi aldık. Özellikle milletvekili Hamdi Uçar, yeni Stadı’n Bakacakkadı'ya yapılacağını aktarırken, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’n bakım onarım çalışmalarını ise kısa sürede başlayacağını ifade etti. "dedi.

Editör: TE Bilişim