Zonguldak Kömürspor A.Ş.  Başkanı Hakan Hürfikir, Manisa FK maçı ve kalan 3 maçı değerlendirdi.

‘’MATEMATİKSEL OLARAK TAM RAHAT DEĞİLİZ’’
Zonguldak Kömürspor A. Ş.  Başkanı Hakan Hürfikir, Lig'in 35. haftasında konuk ettikleri Şampiyon Manisa FK ile 0-0 berabere kaldıkları maçla ilgili açıklamalarda bulundu.

Hürfikir, “Şampiyon Manisa FK karşısında galibiyeti kaçırsak da bir puan bir puandır, artık önümüzdeki maçlara bakacağız.” ifadelerine yer verdi.

ŞAMPİYONA İLK YENİLGİSİNİ TATTIRABİLİRDİK
Şampiyon Manisa karşısında iyi oynadıklarını ve galibiyeti kaçırdıklarını belirten Hürfikir, “Grubun şampiyonunu ağırladık. Maça iyi başladık, 3-4 tane iyi pozisyonumuz var.  1 tanesini atsak şampiyona ilk yenilgisini tattıracaktık, hatta biz ligde kalma adına rahatlayacaktık. Ama olmadı. Lig sonunda İnşallah bu bir puan yeterli gelir” dedi. 

PUAN VE PUANLARA İHTİYAÇIMIZ VAR
Kalan son 3 maçta puan ve puanlar alarak ligi en iyi şekilde bitirmek istediklerini belirten Hürfikir, “Baktığın zaman matematiksel olarak tam rahat değilsin. Alttaki takımlarda puan alıp kazanıyor. Belli olmaz yine bir puanda yeterli ama biz mücadeleye devam edeceğiz. Kalan son 3 maçımız olan Çorum FK, Kocaeli ve Afyon maçlarında en iyi şekilde mücadele ederek, puan ve puanlar alarak sezonu iyi yerde bitirmek istiyoruz.” dedi

Editör: TE Bilişim