Şuanda kaleci transferi konusunda Zonguldak Kömürspor’un 1. sırasında yer alan kaptan Sinan Ören’in Eskişehirspor’unda  haftalardır süren başkanlık krizi, Mehmet Şimşek’in başkan olmasıyla çözüldü.  
Daha önceki açıklamasında ‘’Eskişehirspor’da başkan çıkmazsa, Zonguldak Kömürspor’a geri döneceğini’’ belirten tecrübeli futbolcu Sinan Ören, yeni sezonda Eskişehirspor’da başkanlık krizi çözülmesinin ardından memleketinin takımına transfer olma ihtimali yükseldi.

Misli.com 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un 4 yıl boyunca kalesini başarıyla koruyan tecrübeli kalecisi Sinan Ören, yeni sezon öncesinde ilk tercihi memleketinin takımı Eskişehirspor’dan yana kullanacağını ifade etmişti.  
Zonguldak Kömürspor ile sözleşmesi sona eren Kaleci Sinan Ören Eskişehirspor’daki belirsizlik yüzenden uzun süredir haber bekliyordu. Eskişehirspor’da  haftalardır süren başkanlık krizi, Mehmet Şimşek’in başkan olmasıyla çözülmasinin ardından gözler kaleci Sinan Ören’ine çevrildi.  
 Borçları nedeniyle yüklü miktarda borcu olan ve transfer yasağı bulunan Eskişehirspor’un başta Sinan Ören olmaz üzere bir çok transferi bünyesine dahil edebilmesi için borçları kapatıp transfer yasağının kalmaması gerekiyor. Sinan Ören de bu borçların kalkması ve transfer tahtasının açılması halinde Eskişehirspor ile yeni sezonda devam edecek. Aksi halde büyük ihtimalle Zonguldak Kömürspor’a geri dönecek.