Misli.com 2.Lig Beyaz Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da Amed Sportif karşısında alınan 2-0’lık yenilgi moralleri alt üst etti. 
İkinci yarıya İnegölspor galibiyeti ile başlayan ancak son 4 maçında galip gelemeyen ve 22 puanla 12. sırada kalan Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz, 4 Mart tarihinde Devrek İlçe Stadı’nda oynayacağı Kahramanmaraşspor karşılaşmasından mutlak galibiyetle ile ayrılarak hem üst sıralara yükselmek istiyor hem de hem de moral bulmak istiyor. Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, bu önemli maçın hazırlıklarına yarın itibariyle başlayacak.  
12 DEPLASMAN MAÇINDAN GALİP GELEMEDİ
Zonguldak Kömürspor oynadığı 12 deplasman maçında henüz galibiyetle tanışamadı. Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, İnegölspor’la 0-0, Ergene Velimeşe’yle 1-1, Kahramanmaraşspor’la 2-2 berabere kalırken, Sancaktepe FK’ya 1-0, Hekimoğlu Trabzon’a 3-0, Uşakspor’a 3-2, Gümüşhanespor’a 4-2, Manisa FK’ya 4-0, Kocaelispor’a 4-1 mağlup olmuştu. İkinci yarıda ise oynadığı deplasman maçlarında Niğde Anadolu FK ile 1-1 berabere kalan temsilcimiz, Ankara Demirspor’a 2-1 ve son olarak ta Amed Sportif’e 2-0 mağlup oldu. 

İKİNCİ YARIDA 1 GALİBİYET 2 BERABERLİK 2 YENİLGİ ALDI
Zonguldak Kömürspor ikinci yarıda oynadığı 5 karşılaşmadan 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2’de yenilgi alarak toplam 5 puan topladı.  Evinde İnegölspor’u 2-1 yenen Zonguldak Kömürspor, deplasmanda Niğde Anadolu FK ile 1-1, Ergene Velimşespor ile evinde 1-1, deplasmanda ise Ankara Demirspor’a 2-1 ve Amed Sportif’e ise 2-0 mağlup oldu.  
HÜSEYİN YILMAZ VE BERKAN AKDENİZ  ÇALIŞMALARA BAŞLIYOR
Erteleme maçı olan  Sancaktepe FK maçı öncesinde yapılan Koronavirüs testinde pozitif çıkan Hüseyin Yılmaz ve Berkan Akdeniz’in 10 günlük karantina sürüleri tamamlandı. Her iki oyuncuda yarın itibariyle takımla beraber çalışmalara başlayacağı öğrenildi.  
3 OYUNCUNUN SAKATLIKLARI DEVAM EDİYOR
Zonguldak Kömürspor’un sakat olan oyuncuları Hakan Çevik, İhsan Furkan Deniz ve Serbay Yağız’ın tedavileri sürüyor. Bu 3 oyuncunun da sakatlıkları devam ederken, Kahranmaraşspor maçında ise formaya giyememeği öğrenildi.

Editör: TE Bilişim