Kilimli Grubu’ndan Mavi Şimşek, Merkez Grubu’ndan Elvanpazarcıkspor ve Çaycuma Grubu’nda ise Sefercikspor sonrasında Zonguldak Birinci Amatör Küme Ereğli Grubu’nda ise Deplasmanlı Süper Amatör Lige yükselecek 4. takım Ortacıspor ile Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor arasında oynanacak olan son final maçı ile belirlenecek.  
8 Mayıs Pazar günü Saat 16.30’da Beyçayırı Stadı’nda oynanacak olan Deplasmanlı Süper Amatör Lige yükselme play-off müsabakasında 6 puanla lider durumda bulunan Ortacıspor ile 4 puanla ikinci sırada bulunan Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor final maçında karşılaşacak.
Lider Ortacıspor galibiyet ve beraberlik alması halinde şampiyonluğunu ilan edecekken, Ereğli Çiğdemlispor ise şampiyon olabilmesi adına mutlak galibiyet ile ayrılmak zorunda.
Ayrıca Zonguldak İl Hakem Kurulu (MHK) play-off’un son final maçını yönetecek hakemleri açıkladı.  
Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’e yükselecek maçı Zonguldak’ın tecrübeli B klasman hakemi Eren Gökmen yönetecek.  Gökmen’in yardımcılıklarını ise Bayram Çiv ve Emre Yılmaz yapacak.  4. Hakem ise Özcan Kılıçkeser olarak belirlendi.  
İddiası bulunmayan 1 puanla 3. Sırada bulunan Sücüllü Yalıboyuspor ile henüz puanla tanışamayan  Balıspor arasındaki prestij maçını da Zonguldak İl hakemi Ferdi Tatoğlu yönetecek. Tatoğlu’nun yardımcılıklarını ise Yunus Karaçengel ile Yasin Başkaya yapacak.  Bu karşılaşma ise 8 Mayıs Pazar günü Saat 14.30’da Beyçayırı stadı’nda oynanacak.