Misli. Com. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Manisa FK ile oynanan ve 0-0'berabere biten maç hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Zonguldak Kömürspor'un Manisa FK karşısında iyi oynadığını ancak  net golleri atamadıkları için galibiyeti kaçırdıklarını belirten Başkan Caner, 3 puanı kaçırdık ancak ligde kalma yolunda 1 puanında çok değerli olduğunu ifade etti.

Başkan Caner ayrıca, "Bu sezonu hayırlısı ile bitirip artık önümüzdeki senenin planlamasına başlamalıyız. İlerisi için somut adımlar atılması lazım. Son 2-3 sezondur sıkıntı yaşıyoruz. Yeni sezonda daha başarılı olmak için ne yapabiliriz, bunların planını şimdiden yapmalıyız. Kent olarak el ele verip bir şeyler yapmamız lazım"diyerek Zonguldak'ın önde gelenlerine destek çağrısında bulundu.

LİGDE KALMA ADINA 1 PUAN ÇOK DEĞERLİ OLACAK
Manisa FK karşısında oynanan futbol ve alınan 1 puan nedeniyle oyuncuları tebrik eden Caner, "Öncelikle buraya şampiyonluğu garantilemiş olarak gelen Manisa FK karşısında iyi bir performans sergileyen teknik ekip ve oyuncularımızı kutluyorum. Özellikle maçın ilk yarısında net pozisyonlar yakaladık. Bunlardan birkaç tanesini değerlendirebilsek beklide 3 puanla ayrılabilirdik.1 puanda hiç yoktan iyidir. Ligde kalma yolunda çok değerli olacaktır. Ben tekrar tüm ekibi kutluyorum. Kalan 3 maçımızdan da puanlarla ayrılarak bu sezonu iyi bir yerde bitirmek istiyoruz.”dedi.

ZONGULDAK, KÖMÜRSPOR'A SAHİP ÇIKMALI
2-3 sezondur her konuda sıkıntı yaşadıklarını ancak, gelecek sezon için Zonguldak'ın önde gelenlerinin Zonguldak Kömürspor'a destek çıkması gerektiğini belirten Caner, "

”Sezonu hayırlısı ile bitirip artık önümüzdeki senenin planlamasına başlamalıyız. İlerisi için somut adımlar atılması lazım. Son 2-3 sezondur sıkıntı yaşıyoruz. Yeni sezonda daha başarılı olmak için ne yapabiliriz, bunların planını şimdiden yapmalıyız. Kent olarak el ele verip bir şeyler yapmamız lazım."dedi.

YILLARDIR KARŞILIK BEKLEMEDEN TAKIM DOKTORLUĞUNU YAPTI
Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Selim Alan'ın her zaman Zonguldak Kömürspor'un yanında olduğunu belirten Caner," Belediye Başkanımız Dr.Selim Alan zaten kulübün içinden gelin biri. Yıllardır karşılık beklemeden takımın doktorluğunu yaptı. Hep birlikte yürüyerek 2 şampiyonluk kazandık. Zorlu maçlarda takımla birlikte oldu. Yine olmaya devam edecektir. Belediye Başkanlığında 2. Yılını geride bıraktı. İnşallah önümüzdeki sezon birlikte hareket edip el birliği ile güzel işler yaparız. ”dedi

Editör: TE Bilişim