TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Lig’de kalma mücadelesi veren temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da teknik direktör Şenol Demir, 0-0 berabere kaldıkları Kırşehir Belediyespor ve kalan 6 karşılaşma hakkında açıklamada bulundu.  
Demir, “Kritik ve zor maçlar oynanacak.  Bir ay içerisinde bu maçların hepsi oynanacak ve bitecek. En iyi şekilde hazırlanacağız. İnşallah ligde kalırız.” İfadelerine yer verdi
“GOL OLABİLECEK NET POSİZYONLARIMIZ VARDI”
Kırşehir Belediyspor karşısında maça iyi başladıklarını belirten Teknik direktör  Şenol Demir, “Maça çok iyi ve istekli başladık. 20 dakika içerisinde çok net pozisyonlarımız var. Biri Fatih, biri Eyüp, Embiya ve Rıdvan, Yarım saatlik dilimde 4 tane gol girişimi var hepsi de yüzde yüzlük. Kalenin içerisinden kaçan pozisyon var. Rakibin bir tane pozisyonu yok. Ercüment’in Egemen’e attığı geri pasın dışında, rakibin bizim kalemize geldiği yok. İkinci yarının başında gol olabilecek pozisyonlarımız var. Golü atamadığın zaman rakibinde direnci artıyor. Fena bir takım da değil zaten. Dolayısıyla ortada bir oyun geçti.” şeklinde konuştu. 
“ALINAN HER PUAN ALTIN DEĞERİNDE”
Kırşehir Belediyespor karşılaşmasını kazanabilecekleri bir maç olomasına rağmen berabere bitirdikleri için üzgün olduklşarını belirten Teknik direktör Şenol Demir, “Kazanabileceğimiz bir maçtı. Yapacak bir şey yok. Biz Amed maçında da yenilmemiş olsaydık daha iyi olacaktı. Alınan puanlar altın değerinde. Yenemiyorsan da yenilmemek her zaman bence iyi. Puan puandır. Ne olacağı belli değil.” dedi. 
“İNŞALLAH LİGDE KALIRIZ”
Kalan 6 karşılaşmada ligde durumlarını belirleyeceklerini söyleyen teknik direktör  Şenol Demir, “Önümüzde kritik maçlar var. Buca, Erzincan, Isparta play-offun içerisinde. Bu takımlarla karşılaşacağız. Tarsus var. İki küme düşmeye oynayan takım var. Onlarla da karşılaşacağız. Kritik ve zor maçlar oynanacak.  Bir ay içerisinde bu maçların hepsi oynanacak ve bitecek. En iyi şekilde hazırlanacağız. İnşallah ligde kalırız.” İfadelerine yer verdi. 
BUCA HAZIRLIKLARI PAZAR GÜNÜ 
33. hafta maçını BAY geçirecek olan temsilcimiz,34 hafta çalışmalarına ise Pazar günü başlayacaklarını belirten  teknik direktör Şenol Demir, “Hep aynı oyuncuları değerlendirmek zorunda kalıyoruz. En azından bu süreçte dinlenecekler. Hava sıcaklığının birden bire yükselmesi de hem rakibin hem de bizim isteğimizi düşürdü. Yola devam edeceğiz.” dedi.