Türkiye Taekwondo Federasyonu ile Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizesinde yapılan Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası 17 Nisan Cumartesi (Dün) Taha Akgül Spor Salonu'nda başladı. 
Zonguldak başta olmak üzere 55 ilden 320 sporcunun katılımı ile başlayan Okullararası Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nın ilk günde Zonguldak damgasını vurdu.  
Okullararası Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda Zonguldaklı Taekwondo hocası Murat Kalem’in sporcusu olan Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Ozan Doğan,  kendi kategorisinde  rakiplerini devirerek Türkiye şampiyonu oldu ve Zonguldak’a gurur yaşattı.   
Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Ozan Doğan’ın Türkiye Şampiyonu olması nedeniyle sosyal medya hesabından açıklama yapan  Zonguldaklı Taekwondo hocası Murat Kalem, “Sivas'ta devam eden Okullararası Yıldızlar Taekwondo müsabakalarında sporcum Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Ozan Doğan Türkiye Şampiyonu olmuştur. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dilerim .
 Ayrıca bizlere destek olan Zonguldak Gençlik Spor İl müdürü Hakan Yüksel, İl Spor hizmetleri müdürü Serkan Keleş, Ereğli Gençlik Spor ilçe Müdürü  Adem Çelik, Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Üçler Sarıkaya ve bizlere destek olan herkese çok teşekkür ederim.”ifadelerine yer verdi.  
Öte yandan  Okullararası Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası  17 Nisan (bugün) ve 18 Nisan (Yarın) oynanacak final maçları ile tamamlanacak.

Editör: TE Bilişim