Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli kalecisi ve kaptanı Sinan Ören,  TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ligin ilk haftasında Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynayacakları Akhisarspor maçı ve stadın zemini hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

Kaptan Ören, ligin ilk haftasında oynayacakları Akhisarspor maçında taraftarlarına galibiyet armağan etmek istediklerini söyledi.

Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nın zemini hakkında da konuşan Kaptan Ören, ‘’Stadın zemini harika bir hale gelmiş. O kadar güzel olmuş ki zemin, bununda heyecanı var bende’ ’ifadelerine yer verdi.

KKK’NİN YENİ ZEMİNİ BENİ HEYECANLANDIRDI

Zonguldak Kömürspor forması altına bozuk zeminde oynayama alıştığını ancak, yeni yüzüyle muhteşem bir hale gelen Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nın zeminine hayran kaldığını belirten Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli kelecisi ve kaptanı Sinan Ören, ‘’Öncelikle çok heyecanlıyız. Heyecanımız dorukta. Önemli bir müsabaka. Biliyorsunuz bir sezon deplasmanda oynadık maçlarımızı. Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yaptığımız antrenmanda da çok şaşırdım. O kadar güzel olmuş ki zemin, bununda heyecanı var bende. Nedeni de sürekli bozuk zeminlerde oynayama alıştım Zonguldak Kömürspor forması altında. Gerçekten bu zemini harika yapan ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum’’dedi.

KENDİ SAHA VE SEYİRCİMİZİN ÖNÜNDE LİGE GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ

Ligin ilk haftasında Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynayacakları Akhisarspor maçından mutlak galibiyetle ayrılarak lige 3 puanla başlamak istediklerini belirten  Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli kelecisi ve kaptanı Sinan Ören, ‘’Ligin ilk haftasında oynayacağımız Akhisarspor maçına sıkı hazırlanıyoruz. Alternatif bir kadromuz var, genç ve tecrübeli arkadaşlarımız var. İskeleti koruduğumuzu söyleyebiliriz. İyi bir şekilde harmanlayarak iyi bir kadro oluştu. Özellikle tecrübeli bir hocamız var. Her zaman söylediğim bir şey var rakibin küçüğü büyüyü yok. İstediği gibi transfer edip etmemesinin önemi yok. Özellikle Akhisarspor’un 1. Lig tecrübesi olan oyuncuları var.  Biz işimizi sıkıya almamız lazım.  İnşallah Pazar günü senelerin acısını çıkartmak istiyoruz, hayırlısı ile de taraftarlarımızın karşısında 3 puanı alarak onlara armağan etmek istiyoruz’ ’dedi.