TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz  Zonguldak Kömürspor’da teknik direktör Şenol Demir, Şanlıurfaspor ve Kıraklarelispor yenilgileri başta olmak üzere 11. hafta maçınca Pazarspor ile oynayacakları müsabaka hakkında açıklamada bulundu.

Demir, Şanlıurfaspor ve Kırklarelispor maçında aldıkları yenilgiler nedeniyle sevenlerini üzdüklerini belirtirken, Pazarspor maçı ile yeniden çıkışa geçeceklerini söyledi.

Demir ayrıca, Lig’de bütçe olarak çok güçlü takımlar olduğunu  ve  Maddi olarak çok fazla imkânları var. Kendileri de çok genç oyuncularla kurulan bir takım olduğunu ve  onların içerisinde var olma çabası  verdiklerini ifade etti.  

‘’DEPLASMANDA İYİ OYNADIĞIMIZ SÖYLENEMEZ’’

Kıraklrelispor karşsında aldıkları 2-1’lik yenilgiyi değerlendiren Demir, “Önemli oyunculardan yoksun bir şekilde çıktık. Dolayısıyla böyle bir mağlubiyet aldık. Camiada üzüldü. 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik alınca beklenti yükseldi. Peşinden de 2 mağlubiyet gelince, ‘Acaba başa mı dönüyoruz?’ düşünceleri ortaya çıktı. Futbol bu, 3 neticeli bir oyun. Bazen iyi oynuyorsun ve kaybediyorsun. Deplasmanda iyi oynadığımız söylenemez. Rakipte aslında iyi oynamadı ama bizde puan alacak bir oyun ortaya koyamadık. Sebeplerini söylemeye gerek yok ama sevenlerimizi üzdük.” dedi.

‘’İŞ HENÜZ BİTMEDİ’’

Cezalılar ve sakatlıklar nedeniyle sahaya eksik çıktıklarını ancak, eksik oyuncuların yerine oyuncularda ellerinden geleni yaptığını belirten Demir, ‘ Demir, “Sahaya 11 kişi çıktık. Eksiklerimizin yerine sahaya çıkanlarda ellerinden geleni yaptılar ama olmadı. 7’nci müsabakamdı burada bu sezon. Urfa maçında yenildik ama kazanabilecek bir oyun da ortaya koyduk. Bu müsabakada bunu göremedik ve bu durum da bizi üzdü. Sevenlerimizi de üzdü. Genç futbolcularda bu tür değişkenlikler görülebiliyor. İş henüz bitmedi. Daha da zorlaştı…Peş peşe 2 mağlubiyet aldık. Tekrar toparlanmak zorundayız. 8 defa yere düştüysek, 9 defa kalkmak zorundayız. Futbolda dün yok.” şeklinde konuştu. 

‘’ BÜTÇE OLARAK ÇOK GÜÇLÜ TAKIMLAR VAR’’

Demir, “Kolay değil. Herkes bir mücadele veriyor. Grubumuzda bütçe olarak çok güçlü takımlar var. Maddi olarak çok fazla imkânları var. Bizde çok genç oyuncularla kurulan bir takımız. Onların içerisinde var olma çabası veriyoruz. Bu şehir bunu fazlasıyla hak etti. Son iki mağlubiyet insanların gardını düşürdü biraz.” dedi.

‘’PAZARSPOR MAÇI İTİBARİYLE ÇIKIŞ YAKALAMAK İSTİYORUZ’’

Cumartesi oynanacak olan  Pazarspor maçı hakkında da konuşan Demir, ‘’ oldukça kritik olduğunu ifade ederek, “İnşallah bu müsabakadan 3 puan alarak tekrar çıkış yakalamak istiyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilişim