Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi'nde mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü’nde yönetim, güçlü kadro için transfer çalışmalarını sürdürürken, 6. anlaşmasını sağladı.  

Kırmızı-lacivertli yönetim şuana kadar kadrosuna tecrübeli basketbolcular Merve Usal, Şevval Oyan, Mihrace Buğdaycı, Neslihan Külekçi ve Nisa Işık sonrasında geçen sezon Burhaniye Belediyespor’un formasını giyen 21 yaşındaki tecrübeli oyuncu Ayşe Kadın Gülen ile anlaşarak kadrosuna kattı.  

Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü Başkanı Kanat Tan,transferi sosyal medya hesabından duyurdu. Tan: “Emeğin Başkenti Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü takımına hoş geldin Ayşe Kadın Gülen. Genç ve dinamik, 6. transferimizi yaptık. Hiç durmadan çalışıyoruz. Yakın zaman da güçlü yönetim kurulunu açıklayacağız. Bu sezon misafir olarak 2. Ligde yer alacağız. Seneye hedef 1. Lig, sonra süper lig inşallah.

2021-2022 sezonunu Burhaniye Belediyesi’nde geçiren sporcumuz Final grubunda 28 dakika, 11 sayı, 3 asist ortalamasıyla mücadele etmiştir. 2001 doğumlu Ayşe Kadın Gülen guard pozisyonlarını oynamaktadır.” İfadelerine yer verdi

Editör: TE Bilişim