Teknik adam Mustafa Dalcı’nın Misli. Com 2. Lig Beyaz Grup Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’dan ayrılmasının ardından bugün takımla beraber ilk idmanına çıkan Barış Şeref, Zonguldak Kömürspor ve kendisi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.  Şeref, ‘’Zonguldak Kömürspor bizim. Her zaman oluşan boşluklarda geleceğiz ve destekleyeceğiz. Diğer teknik adamlar gelinceye dek biz buradayız. Gelmek istemezlerse de burası bizim’ ’ifadelerine yer verdi.     

HACETTEPESPOR’U YENECEĞİZ
Zonguldak Kömürspor’un başına geçici olarak gelen ve ilk antrenmanına çıkan Barış Şeref, ‘’Zonguldak Kömürspor bizim. Her zaman oluşan boşluklarda geleceğiz ve destekleyeceğiz. Diğer teknik adamlar gelinceye dek biz buradayız. Gelmek istemezlerse de burası bizim. Bu takımla her zaman beraberiz. Zaten arkadaşlarımız çok kaliteli çocuklar. Yönetim de bize destek veriyor. Burası için elimizden geleni yapacağız ve Hacettepespor maçını alacağız. Antrenmanlarda hem fiziksel olarak hem de psikolojik olarak bütün gücümüzü ortaya koyacağız. Bizim için önemli olan performans’ ’dedi

ÇOK FARK YOK
Daha önce görev yaptığı sezonlarla günümüzü karşılaştıran Barış Şeref, “O dönemle şimdi arasında çok fark yok. O dönemde de bu dönemde de çok fazla sorun oldu. Ama bir şekilde atlatmaya çalıştık. Takımın sezonu en yukarılarda tamamlayabilmesi için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Biz her zaman buradayız’’dedi.

Editör: TE Bilişim