TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta ligin 7. Haftası’nda Pazar günü sahasında Eskişehirspor ile karşılaşacak olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, bu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Dün deplasmanda oynanan ve 2-2 berabere biten Ankara Demirspor maçında forma giyen futbolcular çalışmada yer almazken, oynamayan futbolcular ise çalışmada yer aldılar.

Fener Sentetik Saha’da Teknik direktör Şenol Demir ve yardımcılarının yönetiminde gerçekleştiren antrenman, ısınma koşuları, istasyon koşuları ve 5'e 2 top çalışması ile tamamlandı.

Kırmızı-lacivertli temsilcimiz tam kadro yarın yapacağı çalışma ile Eskişehirspor maçı hazırlıklarına devam edecek.

DEMİR, MAÇI KAZANACAĞIMIZ POSİZYONLARI BULDUK AMA ATAMADIK"

Yapılan antrenman sonrasında Ankara Demirspor karşısında alınan 2-2 beraberliği değerlendiren Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir, “Futbol değişik bir oyun. Bazen kırılma anları var. Kırılma anları da işte karşı karşıya kaldığımız zamanlar. Galibiyetle rahat rahat müsabakayı bitireceğimiz pozisyonları yakalamamıza rağmen neticeye çeviremeyince 2-2 bitiyor. Uzatma dakikalarında da pozisyonlar yedik. Yenilebilirdik de. Çocuklar daha gençler ve deneyim kazanacaklar. Bu genç çocuklarla bir şeyler başardıysak, onlara destek olacağız. Onları daha iyi hazırlayıp önümüzdeki maçlara bakacağız.” dedi.

"PAZAR GÜNKÜ MAÇTA TARAFTARLARIMIZI BEKLİYORUZ "

Pazar günü saat 15.00’te Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda oynanacak Zonguldak Kömürspor-Eskişehirspor Eskişehirspor maçı hakkında da konuşan Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol  Demir, “Eskişehirspor da çok genç bir takım. Çok koşuyorlar ve çok mücadele ediyorlar. Kolay kolay teslim olmuyorlar. Bazı zaafları var. Onun çalışmalarını da iki gün yaparak müsabakaya hazır hale geleceğiz. Taraftar geçtiğimiz hafta cumartesi günü maça gelemedi. Bu hafta gelmeleri gerektiğini düşünüyorum. Bizim taraftarımıza çok ihtiyacımız var. Onların desteği ve coşkusuyla beraber Eskişehir müsabakasını 3 puanla bitirelim.” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim