2020-2021 Futbol Sezonu’nun ilk 5 haftasında 4 galibiyet 1 mağlubiyet alarak puan cetvelinde 12 puanla ikinci sırada yer alan Diyarbekispor, Zonguldaklı Teknik Adam Şenol Demir nezaretinde şampiyonluk hedefine doğru emin adımlarla ilerliyor. Zonguldak Kömürspor’un 2. Lig’e yükseldiği sezonda takımın başında olan tecrübeli isim, Diyarbekispor’da da aynı başarıyı yakalamayı hedefliyor.

ZOGUKDAK'I TEMSİL ETMEYE ÇALIŞIYORUM
Diyarbekispor’un ligde ki gidişatı ile ilgili konuşan Demir, “İyi gidiyoruz. 5’te 4 yaptık ama lig uzun bir süreç. Oynanmamış 25 müsabaka var. Kolay bir lig değil. Yarım kalan bir işimiz vardı. İnşallah yarım kalan işimizi tamamlamak istiyoruz. 2,5 milyonluk bir şehrin hak ettiği yer aslında Süper Lig. İnşallah bir üst lige biz taşırız. Zonguldak’ta bunu başardıysam, burada da başarmaya çalışacağım. Hedefimiz, düşüncemiz. İyi başladık, umarım sonu da iyi gelir. Çocukları buna inandırmaya çalışıyoruz. Hepsi çok iyi niyetliler. Biz Zonguldaklıyız. Zonguldak’ı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorum. Desteklerinizi esirgemeyin.” ifadelerine yer verdi.

“ZONGULDAK KÖMÜRSPOR TOPARLAR"
Zonguldak Kömürspor ile ilgili de konuşan Demir, “Zonguldak Kömürspor’u değerlendirmek bize düşmez ama umarım en kısa zamanda tekrar toparlanırlar. Aslında lige iyi başlamışlardı. Bir düşüş oldu gibi ama umarım en kısa zamanda başarıya ulaşırlar.” dedi.

Editör: TE Bilişim