TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömüspor teknik direktörü Şenol Demir, 7. Hafta oynanan ve 3-1 galip ayrıldıkları Eskişehirspor maçı başta olmak üzere, 8. hafta maçında deplasmanda oynayacakları Karacabey Belediyespor maçı hakkında açıklamalarda bulundu. 

Demir ayrıca, İlk devreyi play-off hattında bitirmeleri konusunda transfer yapılıp yapılmayacağı konusuna da açıklık getirdi.

Demir,  “Transferler konusunda şuan için bir şey söyleyemem. Maddi durumumuz ne kadar el verecek, vermeyecek devre arasında ne kadar kaliteli oyuncu bulabiliriz, daha çok erken.’’ ifadelerine yer verdi.

KAZANMAMIZ GEREKEN MAÇI KAZANDIK

Eskişehirspor karşısında alınan galibiyeti değerlendiren Demir, “Kazanmamız gereken bir müsabakayı kazandık. Duran bir toptan gol yedikten sonra skor beraberliğe geldi ama oyundan düşmedik. Rakibe ikinci yarının başı haricinde pozisyon vermedik. Onlar 2-1’in vermiş olduğu durumla biraz üzerimize geldiler ama savunma uzaklaştırdı. Hak ettiğimiz 3 puanı aldık. Şehrimizle, taraftarımızla bütünleşerek yolumuza devam ediyoruz.” dedi.

PLAY-OFF HESAPLARI İÇİN DAHA ÇOK ERKEN

Göreve gelir gelmez 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik alarak Zonguldak Kömürspor’ a hayat veren Demir, “Şuan için maç maç gideceğim. Bunu daha önce de söyledim. Bu ligin daha ikinci yarısı var. Lig daha çok uzun. Lig asıl ikinci yarı başlayacak. İkinci yarı daha zor olacak. Küme düşme, play-off hattı, şampiyonluk daha da zorlaşacak. Bu durumu hesap edersek, öyle kolay değil. Şimdiden play-off hesabı yapıyoruz demek de doğru değil. Müsabakaları kazandıkça durum bakalım bizi nereye götürecek. O zaman göreceğiz nerede olduğumuzu. Diğer türlü bakarsak eğer, çocuklara play-off diye genç çocuklar da var baskı altına alabilir. Bizde buna bakmadan devam edeceğiz. Lig sonunda bakalım nerede olacağız.” şeklinde konuştu.

TRANSFER KONUSUNDA MADDİ DURUM ORTADA

İlk devreyi play-off hattında bitirmeleri konusunda  transfer yapılıp yapılmayacağı konusuna da açıklık  getiren Demir,  “Transferler konusunda şuan için bir şey söyleyemem. Maddi durumumuz ne kadar el verecek, vermeyecek devre arasında ne kadar kaliteli oyuncu bulabiliriz, daha çok erken.  O zaman geldiğinde değerlendirmesini yapacağız.” ifadelerine yer verdi.

ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

Ligin 8. Hafta maçında deplasmanda oynayacakları Karacabey Belediyespor maçını da değerlendiren Demir, “Takımın ilerleme durumunu hep beraber göreceğiz. Şuan da ki çıkışımız devam ettirmek istiyoruz. Bizi zor müsabakalar bekliyor.  Amed’i yenen bir takımla oynayacağız. Peşinde Urfa ile oynayacağız. Urfa çok ciddi bütçelerle kurulmuş çok iyi bir takım. Kolay bir fikstürümüz yok aslında. Maçlarımızın hepsi zor müsabakalar. İnşallah iyi neticeler almayı planlıyoruz.” dedi.

DESTEĞİN DAHA ÇOK OLMASI GEREKİR

Şehrin takıma maddi ve manevi konusunda daha çok destek sağlaması gerektiğini belirten Demir,  “Maddi ve manevi olarak şehirde daha fazla bir hareketlilik olması gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta profesyonel bir takım varsa desteğin daha fazla olması lazım. Ama en son ki müsabakaya belediye başkanımız, valimiz, emniyet müdürü ve milletvekillerimizin gelmesi bizim adımıza sevindirici. Bizde bu seviyeyi inşallah devam ettirirsek desteğinde daha fazla olacağını düşünüyorum.” şeklinde konuştu

Editör: TE Bilişim