Zonguldak Kömürspor yönetimi, Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi’nin kulübe destek amaçlı aldığı 400 şehit madenci formasını bu sabah Başkan Metin Ercan’a teslim etti.   

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor yönetimi kulübe destek amaçlı bastırdığı 263 madenci formasının satışlarına devam ediyor.

Bu kapsamda Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir ve Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, geçtiğimiz ay Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi Başkanı Metin Ercan’ı ziyaret etti.

Yapılan ziyarette Sendika Başkanı Metin Ercan, ERDEMİR çalışanları tarafından 400 adet madenci forması alarak kırmızı- lacivertli kulübe destek olacaklarını söylemişti. 

Yapılan görüşme sonrasında Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı ve Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk bu sabah Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan’ı yeniden ziyaret ederek 400 formayı teslim etti.

Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi ve Erdemir çalışanlarına teşekkür eden Öztürk, "Türk Metal Sendikası çalışanları olarak ERDEMİR çalışanlarının 400 adet formaları bugün itibari ile teslim edilmiştir. Kendilerine destekleri için teşekkür ediyoruz" dedi.

Editör: TE Bilişim