Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından İstanbul’da  düzenlenen 7. Uluslararası Kick Boks Dünya Şampiyonasında Ülkemizi ve Zonguldak’ı en iyi şekilde temsil eden Zonguldaklı 5 milli sporcu İlknur Kabuk, Efe Çağan Karadut, Sude Erdoğan, Hakan Kolçak ve Havva Nur Velioğlu Zonguldak Muaythai İl Temsilciliği ve Milli Takım Antrenörü Bülent Çiçek nezaretinde Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ı makamında ziyaret ettiler.   
Başkan Alan,7. Uluslararası Kick Boks Dünya Şampiyonasında Kick Boks Dünya Şampiyonu olan Havva Nur Velioğlu ve Dünya 3. olan Hakan Kolçak’ı kutlarken, diğer 3 milli sporcuyu da mücadelelerinden dolayı tebrik etti.  
Ziyarette Başkan Alan 5 Milli sporcuyu  çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.  
Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan Alan: “Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından İstanbul’da düzenlenen 7. Uluslararası Kick Boks Dünya Şampiyonasında Kick Boks Dünya Şampiyonu olan Havva Nur Velioğlu ve Dünya 3. olan Hakan Kolçak’ı yürekten kutluyor, ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil eden beraberindeki sporcularımız İlknur Kabuk, Efe Çağan Karakarut, ve Sude Erdoğan’ı tebrik ediyorum.”ifadelerine yer verdi

Editör: TE Bilişim