TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un müsabakalarını oynadığı Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nın tehlike oluşturan açık tribünlerinin duvarlarının yeniden yapılması adına ihalesi yapıldı. 
Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’in girişimi sonrasında 60 yıldır hizmet görmeyen Karaelmas Köksal Stadı’nın önce kapalı tribünleri, ardından ise Stadı’nın zemini ve daha sonrada ise tartan pisti yaptırarak adete yeniden stadı hayat verdi.  
Yapılan bu çalışmaların ardından Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nın duvarlarının tehlike oluşturması nedeniyle açık tribünlere TFF kararı ile taraftar alınmıyordu.
Açık tribünlerin duvarların yeniden yapılması adına  ilk ihaleye herhangi bir firma katılmaması nedeniyle ihale ertelenmişti. Ardından ise ikinci kez yapılan ihaleye beklenen ilgi firmalar tarafından gösterildi ve ihale gerçekleştirildi.
Yapılan ihalenin ardından itiraz süresi ve yer teslimi olmak üzere toplam 22 gün sürenin olduğu öğrenilirken ihaleyi kazanan firmaya 22 gün sonra yer teslimi yapılacağı öğrenildi. 180 gün iş süresi olduğu öğrenilen ihalede çalışmalarının ihalede belirtilen süreden daha önce teslim edilmesi bekleniyor.
Öte yandan Açık tribünlerinin duvarları yapılması sonrasında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açık tribünlerinin tamamı koltuklaştırılacak.