Zonguldak Spor 67 Basketbol Kulübü, geçtiğimiz sezon Tarsus Belediyspor’da forma giyen 28 yaşındaki tecrübeli savunmacı Canan Karsavran ile anlaşarak kadrosuna kattı.  
Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi'nde Zonguldak’ı temsil edecek olan Zonguldak Spor 67 Basketbol Kulübü, yeni sezonda öncesinde kadrosuna tecrübeli isimleri katmaya devam ediyor.  
Bu sezon hedefini mutlak şampiyonluk olarak belirleyen Zonguldak temsilcisi şuana kadar kadrosuna 8 oyuncu katarken, 9. transferini de Canan Karsavran ile yaptı.  
Kırmızı-lacivertli kulüp, geçtiğimiz sezon Tarsus Belediyespor’da forma giyen 28 yaşındaki tecrübeli savunmacı Canan Karsavran ile anlaşarak kadrosuna kattı. 
Tecrübeli isim ile bir araya gelen ve her konuda anlaşan Zonguldak Spor 67 Basketbol Kulübü, Canan Karsavran’a kırmızı-lacivertli yapan imzayı attırdı. 
BAŞKAN TAN TRANSFERİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU
28  yaşındaki tecrübeli Basketbolcu Canan Karsavran ile anlaştıklarını sosyal medya hesabından duyuran Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü Başkanı Kanat Tan:“ Büyük bir transfere daha imza attık. Emeğin başkenti Zonguldak Spor 67 Basketbol takımına hoş geldin Canan Karsavran.” İfadelerine yer verdi.  
CANAN KARSAVRAN KİMDİR
İstanbul doğumlu olan 28 yaşındaki tecrübeli savunmacı Canan Karsavran kariyerinde, Orduspor, Anadolu Üniverstesi Spor Kulübü, Nevşehir Üniversitesi Spor Kulübü, Samsun 55 Gençlik spor Kulübü, Urla Beldiyespor, Bayraklı Belediyespor, Gürespor, Bosnaspor, Yolava Vip, Diba Spor Kulübü ve Tarsus Belediyespor’da forma giydi.  
ŞUANA KADAR KADROSUNA 9 ÖNEMLİ OYUNCU KATTI
Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü şuana kadar kadrosuna Merve Usal, Şevval Oyan, Mihrace Buğdaycı, Neslihan Külekçi, Nisa Işık, Ayşe Kadın Gülen, Janset Büşra Sayım, Ebru Ağar’ı katarken, bugünde Canan Karsavran ile  anlaşarak kadrosuna kattı.

Editör: TE Bilişim