Bu yıl U-11 ve U-12 grup şampiyonluğu ve U-14  Zonguldak şampiyonu olan Zonguldak'ın önemli altyapı takımlarından biri olan Sarayspor, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ı makamında ziyaret ederek, verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti. 

Ziyarete, Sarayspor Kulüp Başkanı Turan Altıntaş, antrenör Hakan Sağlam ve takım kaptanları katıldı.   


Ziyarette konuşan Sarayspor Kulüp Başkanı Turan Altıntaş desteklerinden dolayı Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan'a teşekkür ziyaretinde bulunduklarını dile getirerek şu ifadelere yer verdi:

“2021-2022 sezonunu U11 ve U12 grup şampiyonluğu U14  Zonguldak şampiyonu olarak tamamladık. Totalde 12 yılda 32. Şampiyonluğumuzu almanın gururu ile bize destek olan Sayın Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan'a teşekkür ziyaretinde bulunduk.  Bizim için siyasi görüşü ne olursa olsun çocukların sosyal gelişimine katkı sağlayan herkes bizim için baş tacıdır başkanımızda her sezon mümkün olduğunca kulüplerimize destek olmaya çalışıyor kendisine kulübümüz ve çocuklarımız adına şükranlarımızı sunuyoruz. Kendisine teşekkür ediyoruz. “dedi.


Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirterek her zaman sporun ve sporcun yanında olmaya devam edeceklerini söylerken, Sarayspor’un  U-11 ve U-12 grup Şampiyonluğu ve U-14 Zonguldak şampiyonluğunu da kutladı.  
Ziyaretin ardından Sarayspor Kulüp Başkanı Turan Altıntaş ve antrenör Hakan Sağlam Başkan Alan’a şilt takdim etti.

Editör: TE Bilişim