Misli.com 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, aldığı peş peşe yenilgilerle ligin 14. sırasına kadar gerileyerek zor günler geçiriyor. 

Sezon öncesinde İstediği oyuncuları maddi durum sıkıntısı nedeniyle transfer edemeyen Kırmızı Lacivertli yönetim, kısa sürede çok acele bir şekilde transfer yapmak zorunda kaldı.

Özellikle takımın tam olarak kamp yapamaması ve hazır olamaması yüzünden direk lige başlaması üst üste yenilgiler almasına neden oldu. 

Oyuncuların tam olarak hazır olmamasına rağmen, takımı maçlar öncesinde en iyi şekilde hazırlamaya çalışan teknik adam Mustafa Dalcı, ilk 4 karşılaşmada 1 galibiyet 3 beraberlik alarak güzel bir çıkış yapmıştı.

Ancak 5. hafta itibariyle oyuncuların tam olarak hazır olamaması ve kondisyon konusunda büyük eksiklikleri ortaya çıkması nedeniyle üst üste yenilgiler alarak küme düşme patosuna kadar geldi. 

Özellikle ligin son sırasında yer alan ve Cumartesi 13.00’da Şanlıurfaspor ile Devrek İlçe Stadı’nda karışılacak olan kırmızı lacivertli ekip, bu maçtan mutlak galibiyet ile ayrılmak zorunda. Aksi halinde işler daha da zora girebilir.