Ak Parti Alaplı ilçe Başkanı Yaşar Karacan ve Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, Alaplı Aktif Gençlik ve Spor Kulübü’nü Kırkpınar ve Türkiye’nin değişik yerlerinde düzenlenen er meydanlarında başarı ile temsil ederek şampiyon olarak madalyalar ve dereceler eden güreşçileri makamlarında ağırladılar.
AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Yaşar Karacan, “Kırkpınar’da ve Türkiye’nin değişik yerlerinde er meydanlarında dereceye giren, madalya kazanan, kürsü yapan Alaplılı güreşçilerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Kendilerine küçük bir hediye takdiminde bulunduk. Başarıları daim olsun. Sırtları yere gelmesin inşallah.” dedi. 
Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, “Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulübü Başkanı Barış Aslancan ve Güreşçilerimiz ve şampiyonlarımız  Alperen Atar ,Ahmet Faruk Uğuz ve Ömer Uğuz odamıza ziyarette bulundular. Değerli güreşçilerimize gösterdikleri başarılardan dolayı teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.” diye konuştu.  
Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulübü Başkanı Barış Aslancan  da , “Alaplı Aktif Gençlik ve Spor kulübünün dereceye giren madalya kupa kazanan boy atlayan Alaplımızı en güzel şekilde temsil eden pehlivanlarına Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı  Recep Ocak ve AK Parti  Alaplı ilçe Başkanı Yaşar Karacan’ın hediyeleri misafir perverliği ve destekleri için şahsım ve yönetim kurulum pehlivanlarım adına teşekkür ederim.” dedi. 

Editör: TE Bilişim