TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da teknik direktör Şenol Demir, ligin 11. hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettikleri ve 3-0 mağlup oldukları Pazarspor maçı ve 12. hafta maçında deplasmanda karşılaşacakları Amedspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu. 

Demir, Amedspor maçından mutlak galip gelmek için savaşacaklarını belirtirken, sakatlar hakkında da sevinci sözler sarf etti. 

Ayrıca Zonguldak Kömürspor, bugün itibariyle deplasmanda oynayacakları Amedspor maçı hazırlıklarına da başladı.

Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda gerçekleşen haftanın ilk idmanında Zonguldak Kömürsporlu futbolcular, idmana ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra ise top çalışması ve kondisyon çalışması yaparak günü tamamladı.  

BURASI ZONGULDAK KÖMÜRSPOR, BÜYÜK CAMİYA, MÜCADELEYE DEVAM

Pazarspor karşısında alınan 3-0’lık mağlubiyeti değerlendiren Demir,  “Bizi sevenler çok üzüldü. Biz de bunun farkındayız. Zonguldak Kömürspor camiası olarak üzgünüz. Verilmeyen penaltıyla öne geçmiş olsaydık belki de müsabaka daha farklı olabilirdi. Ama genç, dinamik, hızlı bir takımla karşı karşıya olduğumuzu biliyorduk. Ona rağmen uyarılarda bulunmamıza rağmen, eksik yakalandık. Karşılığında da geriye düştük. Sonrasında risk aldık, Hakan’ı öne gönderdik. Bir ara 5 futbolcuyla geri dönmek için mücadele ettik. Mücadele ettik ama bu kez de arkada boşluklar verdik. Nihayetinde 90’da ikinci gol, 90+5’te üçüncü golü görerek mağlup olduk. Tabii ki daha çok müsabaka var. 8 defa da düşsek de 9 defa kalkmak zorundayız. Burası Zonguldak Kömürspor Kulübü, büyük bir camia. Mücadeleye devam edeceğiz.” dedi

SAKATLAR BİR KISMI ARAMIZA KATILACAK

Sakatlıklar hakkında da konuşan Demir, “Önümüzdeki hafta sakat oyuncuların bir kısmı gelecek. Fatih’in durumu daha iyi inşallah aramıza katılacak. Şahin’in durumu daha net değil ama umarım katılır diye umut ediyoruz. Tuğrul da geldiği zaman elimiz biraz daha güçlenecek. Durum şu an için bu.” dedi.

KÖMÜRSPOR’A YAKIŞIR MÜCADELE EDECEĞİZ

12. hafta maçında deplasmanda oynayacak olan Amedspor maçı hakkında da konuşan Demir, “Amed maçı zor olacak. Takımı çok iyi biliyorum. Saha performansı çok iyi ve seyirci potansiyeli olan bir takım. Yeni de bir hoca değişti. Zor bir müsabaka bizi bekliyor. Biz de Zonguldak Kömürspor’a yakışır bir şekilde mücadele edeceğiz. Elimizden geleni fazlasıyla ortaya koyarak oradan puan veya puanlarla dönmeye çalışacağız. İsteğimiz, arzumuz, coşkumuz bu yönde.” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim