Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un teknik adamı Barış Şeref,  Selçuk Koçaklı’nın antrenman esnasında yaptığı canlı yayına katılarak önemli açıklamalarda bulundu. 
Teknik adan Şeref, Z HABER’e konuşarak deplasmanda oynanacak olan önemli Amed Sportif maçında eksik olan oyuncular olmasına rağmen en iyi sonuçla Zonguldak’a dönmek istediklerini belirtti   
EN İYİ SONUÇLA DÖNMEK İSTİYORUZ
Sakat ve koronaya yakalanan oyuncuların olmasına rağmen Amed Sportif deplasmanında en iyi sonuçla dönmek istediklerini belirten Şeref, “İlk kez bu kadar eksiğimiz var. Amed Sportif maçından inşallah en iyi sonucu alıp geleceğiz. Ayrıca Corona Virüs testleri pozitif çıkan Berkan Akdeniz  ve Hüseyin Yılmaz’ın 10 gün boyunca karantinada olacaklar. Kendilerine antrenman programı hazırladık’’dedi.  
ERTELEME MAÇI AVANTAJIMIZ OLDU
Devrek Saha’nın karla kaplı olması nedeniyle geçtiğimiz gün ertelenen ve TFF’nın kararı ile ertelenen Sancaktepe FK maçı hakkında da  konuşan Şeref, ‘’Sancaktepe FK maçının oynanmaması bizim için daha avantajlı oldu. Sakat ve koronavirüs olan var. Ancak o gün şartlar ne olur onu da bilemeyiz’’dedi 
HALUK TÜRKERİ’NİN SAKATLIĞI GEÇTİ
İdmanda Rıdvan Bingel ile girdiği ikili mücadelede sakatlanarak 2 gün idmana çıkmayan golcü oyuncu Haluk Türkeri’nin son durumu hakkında konuşan Şeref, ‘’Haluk Türkeri ile ilgili bir problem yok, sakatlığı geçti. Amed Sportif maçında formayı hak ederse oynayacak’’dedi.

Editör: TE Bilişim