Teknik Direktör Şenol Demir yönetiminde 5 maçta  4 galibiyet 1 beraberlik alarak 13 puan toplayan TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, son iki maç olan Şanlıurfaspor ve Kırklarelispor karşısında alınan yenilgiler nedeniyle puan ve puanlara hasret kaldı. 
Puan ve puanlara hasret kalan Kırmızı-Lacivertli temsilcimizde bir de 5 oyuncunun ise sakat oluşu moralleri alt üst etti. 
Alınan iki yenilgi sonrasında Ligin 11. Hafta maçında Cumartesi saat 13:00’da Rize temsilcisi Pazarspor’u konuk edecek olan Zonguldak Kömürspor, eksik oyuncuları olmasına rağmen bu önemli maçın hazırlıklarını galibiyet parolasıyla hazırlanıyor.  
Özellikle Teknik Direktör Şenol Demir, Fatih Bektaş, Şahinali Terzi, Tuğrul Başkan, Berat Vardal ve Eyüp Akcan'ın sakat olması nedeniyle Pazar günkü maçta genç oyunculara şans verecekken, bu genç oyunculara ise idmanda özel çalışmalar ve özel konuşmalar yaparak Pazar günkü maça hazırlıyor. 
İKİ MAÇTIR PUAN VE PAUANLARA HASRET KALDIK
Şenol Demir Yönetiminde 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlikle 13 puan toplayan Zonguldak Kömürspor, ligde son 2 haftadır galibiyete ve puana hasret kaldı. Ligde 9. haftasında Şanlıurfaspor’a 10. Haftada da ise Kırklarelispor’a mağlup olan Kırmızı-Lacivertli ekip, bu kötü gidişe 11. Hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde Pazarspor maçında son vermeyi hedefliyor. Ayrıca temsilcimiz ligde oynadığı 10 maçta 5 yenilgi, 4 galibiyet ve 1 beraberlikle 13 puan toplarken, sıralamada ise 9. sırada yer alıyor. 
TAM 5 FUTBOLCU SAKAT
Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da 6 oyuncunun sakat olması moralleri alt üst etti. 
Kırmızı-Lacivertli temsilcimizde Fatih Bektaş, Şahinali Terzi, Tuğrul Başkan, Berat Vardal’ın sakatlığı sonrasında son oynanan Kıraklrelispor maçında ise  Eyüp Akcan'da sakatlanması keyifleri iyice kaçırdı. 
Teknik Direktör Şenol Demir, bu 5 oyunun yerine Pazarspor karşısında genç oyunculara yer verecekken, kadro yapma konusunda ise iyice sıkıntıya girdi. 
PAZAR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
Zonguldak Kömürspor, 11. haftada maçında Rize temsilcisi Pazarspor ile karşılaşacak.Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda Cumartesi günü saat 13.00’de karşılaşacağı Pazarspor  maçı hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Fener Sentetik sahada Teknik Direktör Şenol Demir Yönetiminde gerçekleşen antrenmanda kırmızı-lacivertli futbolcular ısınma ve tempolu koşusu ile başladı.Ardından 5’e 2 top çalışması ve yarı sahada yapılan çift kale maçla günü tamamladı.