Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un Teknik Adamı Barış Şeref, deplasmanda 3-0 kaybettikleri Şanlıurfaspor karşılaşması ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Şeref, takımın şuana kadar oynadığı en kötü futbolu Şanlıurfaspor karşısında oynadığını ifade ederek, Gaziantepli hakemlerinde Şanlıurfaspor’a destek verdiğini söyledi. 

Ayrıca Şeref, Çarşamba günü Uşakspor maçı ve Pazar günü oynanacak olan erteleme maçı Sancaktepe maçlarını mutlak kazanacaklarını ve galibiyet için kendi adına ve oyuncular adına söz verdi. 

‘’ŞUANA KADAR EN KÖTÜ FUTBOLU OYNADIK’’

Şuana kadar tüm maçlara nazaran takımın en kötü performansını Şanlıurfaspor karşısında gösterdiğini belirten Şeref, ‘’Ben takımla beraber çalıştığımdan beri antrenman dahil olmak üzere gösterdiğimiz en kötü performanstı. Takım olarak takımın yüzde 70’i kötü oynadı. Buraya bireysel hatalar eklenince sonuç kaçınılmaz oldu. İnşallah bu ilk ve son olur. Biz tekrardan arkadaşlarla durum değerlendirmesi yapacağız’’dedi. 

‘’HAKEMLER ŞANLIURFA’YA ORTAK OLDU’’

Kötü oynamalarına rağmen Gaziantep bölgesi hakemlerin Şanlıurfaspor için çalıştıklarını söyleyen Şeref, ‘’Evet hakem baskısı da vardı. Mesela ofsayt olmayan pozisyona önümde bayrak kaldırdılar. Bunlara gerek yok biz zaten kötü oynuyoruz. Buna rağmen hakem karşı takıma ortak oldu. Şimdi hakemleri konuşmaya hiç gerek yok. Biz kendi performansımıza bakacağız’’dedi. 

UŞAK VE SANCAKTEPE GALİBİYETİ İÇİN SÖZ VERDİ

Devrek İlçe Stadı’nda Çarşamba günü Uşakspor maçı ve Pazar günü erteleme maçı olan Sancaktepespor maçlarından mutlak kayıpsız geçmek istediklerini belirten Şeref, ‘’Şimdi biz toparlanıp önümüzdeki maçları kayıpsız geçmek istiyoruz. Bütün planlarımız bunun üstünde. Büyük konuşmak istemiyoruz ama kendimizden çok eminiz. Uşakspor ve Sancaktepe maçından mutlak galibiyet ile ayrılmak istiyoruz. Bu iki maçı kazanmak içinde kendi adıma ve futbolcu arkadaşlarımız adına söz veriyorum’ ’dedi. 

‘’BİREYSEL HATALAR UŞAK MAÇINDA İNŞALLAH SON BULUR’’

Her hafta bireysel hatalardan yenilen goller ve kaybedilen puanlar hakkında konuşan Şeref, ‘’ Bireysel hatalar konusunda futbolcu arkadaşlarla sürekli görüşüyoruz. Özellikle bu bireysel hatalar nedeniyle futbolcu arkadaşlarıma videolu şekilde tek tek yaptıkları hataları ve yaptıkları doğruları gösteriyoruz.  Bunu antrenmanda da söylüyoruz. İnşallah bu hatalar bu hafta Uşak maçında son bulur’’dedi. 

‘CEZAMIZ BİTTİ, UŞAK MAÇINDA SAHADA OLACAĞIZ’’

Kahramanmaraşspor maçında yediği kırmızı kart sonrasında 3 maç ceza alan ve bu 3 maç cezasını tamamlayan Şeref, ‘’ Aldığımız 3 maç ceza bitti çok şükür. Ancak kenarda olmadığımız oynanan maçlarda net olarak görüldü. Maç içerisinde bazı oyuncularımızı hatalar nedeniyle ikaz etmemiz gerekiyor. Bu 3 maçta beni de çok etkiledi, oyuncuları da etkiledi. Şimdi Uşak maçında saha kenarında olacağız’ ’dedi. 

 ‘’ALTTAKİ TAKIMLARIN LİDERİ BİZİZ’’

Alınan yenilgiler nedeniyle alttaki takımların yaklaştığı konusunda ki soruya da cevaplayan Şeref, ‘’Alttaki takımların lideri biz. O liderliği de bırakmamamız lazım. Biz iyi futbol oynadığımız sürece hiçbir sıkıntı yok.  Alttaki takımlar çarpışıyor, her anlamda çarpışıyor.  Özellikle hakem, siyaset, politika ve her anlamda çarpışıyorlar. Bizde mücadelemizle ve yüreğimizle çarpışmak zorundayız.  Biz tüm maçlarımıza tek tek bakıyoruz. Allah’ın izniyle de bunların üstesinden geliriz’ ’dedi.

Editör: TE Bilişim