TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Criptoswaps Zonguldak Kömürspor, yoğun kar yağışı nedeniyle ilk yarının son maçı olan Isparta 32 spor maçının hazırlıklarını spor salonunda sürdürdü.

Zonguldak’ta iki gündür etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle  Fener Sentetik ve Karaelmas Kemal Köksal Stadı karla kaplandı.

İki Stadı’nda karla kapanması nedeniyle Criptoswaps Zonguldak Kömürspor Pazar günü deplasmanda oynayacağı Isparta 32 spor maçının hazırlıklarını spor salonunda sürdürdü. Spor salonda ısınma hareketleri yapan kırmızı-lacivertli futbolcular ardından ise Teknik direktör Şenol Demir  ve yardımcı antrenörler eşliğinde basketbol maçı yaptı. Yapılan Basketbol maçında ise futbolcuların oldukça neşeli olması gözlerden kaçmadı. 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü spor salonunda çalışma yaptıran Criptoswaps Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir, “ ilk yarının son maçında deplasmanda oynayacakları Isparta 32 spor maçından puan ve puanlarla dönmek istediklerini bunun için de sahada oyuncuların ellerinden geleni yapacaklarına inandığını dile getirdi.