1978-1985 yıllarında Zonguldak Kömürspor formasını giyen ve şuanda ise  Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Bartınspor’un Teknik Adamlığını yapan Sadık İşcanoğlu, 19 Mart 2021 yılında Koronavirüse yakalanmıştı. Tecrübeli teknik adam Sadık İşcanoğlu’nun hala  Bartın Devlet Hastanesi yoğun bakımında tedavisi devam edildiği öğrenilirken, durumunun da her geçen gün iyiye gittiği öğrenildi.  
TEKNİK ADAM VE FUTBOLCULAR KORONAVİRÜSE YAKALANMIŞTI…
BAL liginde mücadele edecek olan Bartınspor’u çalıştıran Sadık İşcanoğlu, takımla birlikte yeni sezon hazırlıklarına başlamıştı. 
Ancak 19 Mart 2021 yılında Bartınspor’da yaklaşık 15’ye yakın futbolcu, teknik ekip ve kulüp personeli korana virüse yakalanırken, Testi pozitif çıkan Teknik Adam  Sadık İşcanoğlu’nun hastanede yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı.  
Testleri pozitif çıkan ve karantinada bulunan Bartınspor’lu futbolcuların ise durumlarının iyi olduğu öğrenilmiş,  karantina da kalmaların  ardından yeniden yeni sezon hazırlıklarına başlarken, teknik adam Sadık İşcanoğlu ise hastanede Koronavirüs tedavisi devam ettiği öğrenildi.

Editör: TE Bilişim