Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli kalecisi Sinan Ören önemli açıklamalarda bulundu. 

Ören, “Futbolun bu sezon hiç tadı-tuzu yok. İnsan hayatı her şeyden önemli. Bizim sektörümüze de yansıdı. Zor bir maraton oldu. Salgın hastalık biliyorsunuz kolay değil. Oyuncular manevi anlamda çok yoruluyorlar. Ayrıca hedef konusuna gelirsek ve gerçekçi olmak gerekirse, takımın bu sezon çok büyük bir hedefi yok’’ifadelerine yer verdi.

FUTBOLCULAR MANEVİ ANLAMDA ÇOK YORULUYORLAR

Ören, “Futbolun bu sezon hiç tadı-tuzu yok. İnsan hayatı her şeyden önemli. Bizim sektörümüzede yansıdı. Zor bir maraton oldu. Salgın hastalık biliyorsunuz kolay değil. Oyuncular manevi anlamda çok yoruluyorlar. Her maçtan önce teste giriyoruz. Ayrıca hedef konusuna gelirsek ve gerçekçi olmak gerekirse, takımın bu sezon çok büyük bir hedefi yok. Genç arkadaşlarımızla beraber, alabildiğimiz kadar puanları alarak ligde emniyetli bir şekilde tutunmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

KUPA MAÇINDA FORMAMA KAVUŞMAK İSTİYORUM

Ören, “Sezon başında talihsiz bir sakatlık geçirdim. 2 ay sürebileceği öngörülüyordu. Çok şükür süreci kısalttık. Formama dönmeme kısa bir süre kaldı. Bir aksilik olmazsa Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında formamı giyip hazırlanmayı düşünüyorum. Benim sakatlığımın ardından bir genç kardeşimiz transfer edildi. Biz de bu yollardan geçtik. Önemli bir süreç. Kariyerim boyunca her zaman genç arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalıştım. O da elinden geleni yaptı. Kendisine teşekkür ediyorum. Yokluğumu aratmadı.” dedi.

BİR BABA OLARAK ÇOK DUYGULANDIM

İzmir’de yaşanan deprem ile ilgilide konuşan Ören, “Gerçekten insan hayatı çok önemli. Ama bazı hataların, ihmallerin sonucunda insanın hayatı hiçe sayıldı. 4 yaşında bir kızımız çıktı. Bende bir babayım. İnanılmaz duygulandım. Vefat eden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Tez zamanda yaraların sarılmasını temenni ediyorum. Daha dikkatli olmamız gerekiyor bazı konularda. Toplum olarak kenetlenmeyi biliyoruz. Sanırım ihmaller de söz konusuymuş. Umarım bu ihmaller de son bulur ve insanlarımız ölmez.”

TARAFTARLARIMIZIN YOKLUĞUNU HİSSEDİYORUZ

Zonguldak Kömürspor taraftarlarına da mesaj gönderen Ören, “Çok önemli kitlelere sahip olan bir camia. Bu sezon onlardan ayrı kaldık. Yokluğunu hissediyoruz. Biraz sancılı ve sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz ama onların gönlü rahat olsun. Emaneti en iyi yerde teslim edeceğiz. Genç arkadaşlarımla beraber bu durumun üstesinden geleceğiz.” dedi.

Editör: TE Bilişim