TFF 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da olağanüstü genel kurul geçtiğimiz pazar günü yapıldı. 
Tek liste ile gidilen olağanüstü genel kurulda Kulüp Başkanlığına iş insanı Sabit Danış seçildi.
Kongre sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Danış, 8 Haziran Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan yönetim kurulu toplantısında ilk toplantıyı yapacaklarını ve ayrıca görev dağılımının da belli olacağını  söyledi. 
Başkan Danış, yeni sezonda takımın başında görmek istedikleri Direktör Şenol Demir ile büyük ihtimalle Perşembe günü bir görüşme yapacaklarını söyledi.  Teknik direktör sorununu halledilmesi halinde ise transfer çalışmalarına başlayacaklarını da dile getirdi.

GÖREV DAĞILIMININ ARDINDAN ŞENOL DEMİR’LE GÖRÜŞECEK
Görev dağılımı sonrasında Direktör Şenol Demir ile görüşme yapacaklarını belirten  Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Sabit Danış: “Pazar günü kongremizi gerçekleştirdik. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Yeni yönetim olarak camia ve taraftarlarla bütünleşip elbirliği ile Zonguldak Kömürspor’u layık olduğu yere taşıyacağız. 
Çarşamba günü yönetim olarak toplanacağız. Önce görev dağılımı yapıp daha sonra yol haritamızı belirleyeceğiz. 
Biz yönetim kurulu olarak teknik direktör konusunda bu takıma başarılar kazandırmış, şampiyonluk yaşatmış hocamız Şenol Demir ile devam etmeyi planlıyoruz. 
Çarşamba günü yapacağımız yönetim kurulu toplantısının ardından büyük bir ihtimalle Perşembe günü Şenol Demir hocamla bir araya geleceğiz. Şehir olarak birlik olup Zonguldak Kömürspor’u layık olduğu yerlere taşımak için bu yola çıktık.”ifadelerine yer verdi

Editör: TE Bilişim