Zonguldak Kömürspor  Kulüp Başkanı M. Salih Demir, dün açıklanan ve Beyaz Gruba düşen Zonguldak Kömürspor’un rakipleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.  

Ayrıca Demir, yeni teknik adam Cafer Aydın ve transfer komitesi ile bugün bir araya gelerek hangi noktalara transfer yapacakları konusunda da toplantı yapacaklarını ifade etti. 

Öte yandan Demir, Zonguldak’ın ileri gelenlerinin hepsini ziyaret ederek Zonguldak Kömürspor’a destek isteyeceklerini de söyledi. 

CANLA BAŞLA MÜCADELE EDECEK BİR TAKIM KURACAĞIZ
Bu sene üst sıralara oynayacak bir takım kuracaklarını belirten Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı M. Salih Demir, ‘’Bizim bütün rakiplerimize saygımız aynı. Takımın büyüğü küçüğü bizim için önemli değil. Beyaz gruptayız ancak hangi gruba düştüğümüz önemli değil. Biz canla başla mücadele edecek bir takım kuracağız. Kuracağımız takımla da üst sıralara oynayacağımıza inanıyorum’’dedi.  

TRANSFER KONUSUNDA CAFER AYDIN’LA BİR ARAYA GELECEĞİZ
Yeni teknik adam Cafer Aydın ve transfer komitesi ile bugün bir araya gelerek transfer konusunu görüşeceklerini belirten Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı M. Salih Demir, ‘’Hocamız dün akşam Zonguldak’a geldi.  Bugün kendisi ve  transfer komitesi ile bir değerlendirme yapacağız.  Yapacağımız değerlendirme sonucunda hangi noktalara transfer yapacağımızı belirleyeceğiz. Özellikle Alt yapıdan alacağımız oyuncularda var.  Bu toplantı sonrasında basına ve Zonguldak’a kısa sürede transferlerimizi duyuracağız’ ’dedi.  

ZONGULDAK’IN DESTEK VERECEĞİNE İNANANIYORUM

Zonguldak Kömürspor için Zonguldak’ın ileri gelenlerinden destek isteyeceklerini ve bu desteği de alacaklarına inandığını belirten Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı M. Salih Demir, ‘’ İlk ziyaretimizi GMİS’e yaptık. Ziyaretimiz de olumlu geçti. GMİS sonrasında  Zonguldak’ın ileri gelenlerinin hepsini ziyaret edeceğiz. Hepsinden de destek isteyeceğiz. Başta Valimiz Mustafa Tutulmaz olmak üzere, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve diğer Belediye başkanlarını ziyaret edeceğiz.  Zonguldak Kömürspor için kendilerinden destek isteyeceğiz.  Bu destekleri de kendilerinden alacağımıza inanıyorum.  Zonguldak Kömürspor’un önümüzdeki günlerde hem maddi hem manevi desteğe ihtiyacı olacak.  Onun içinde herkesten destek isteyeceğiz.  Ve destek alacağımıza da inanıyorum’ ’dedi.  

YÖNETİCİ ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM

 Zonguldak Kömürspor’un yeni yönetimi, kulübe kendi ceplerinden 500 bin lira topladı, kulübe sıcak para girmesini sağladılar. Bu maddi destekten ötürü yönetimine teşekkür eden Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı M. Salih Demir, ‘’ Zonguldak Kömürspor’da yöneticilik yapan arkadaşlarımın hepsini iyi tanıyorum ve sevdiğim arkadaşlar. Toplantıda söyledik. Böyle bir paraya ihtiyaç var, bu parayı da toplamak lazım dedik. Herkeste elini taşın altına koydu.  Bazı arkadaşlarımızın gücü yetmeyeceği parayı bile verdi. Ben tüm yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.  Bayram sonrasında da toplantılar yapacağız, yapacağımız toplantıları da basınla paylaşacağız.  Yapacağımız harcamaları da basınla paylaşacağız. Şeffaf bir yönetin anlayışı ile kollarımızı sıvadık’’dedi.