Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ile yarın saat 13.00’da Devrek İlçe Stadı’nda karşılaşacak olan İnegölspor’da Teknik Direktör Özgür Şahin, Zonguldak Kömürspor ile oynayacakları zorlu müsabaka öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Şahin, “Zonguldak Kömürspor İlk yarı oynadığımız kadroya göre farklı bir kadroları var. Dirençli, kuvvetli ve zor bir maç bizi bekliyor” dedi. 

İNEGÖLSPOR HEDEFLEDİĞİ YERDE DEĞİL

Şahin, “Bu hafta deplasmanda 2. yarının ilk maçına çıkacağız. İlk yarıyı değerlendirdiğimiz de İnegölspor tabiî ki hedeflediği yerde değil. Amacımız sıralamada İnegölspor’u daha yukarılara çıkarabilmek. Son 5 maçımıza baktığımız zaman İnegölspor 3 galibiyet 2 beraberlik ile bu seriyi tamamladı. İnegölspor ve sporcularımız kaybetmemeyi ve kazanma alışkanlığını öğrendi.’’

1 YA DA 2 OYUNCU DAHA ALDIKTAN SONRA TRANSFERİ NOKTALAYACAĞIZ

Şahin, ‘’Dış saha performansımızı değerlendirdiğimiz zaman 2 galibiyet 2 beraberlik 5 yenilgiyle ilk yarıdaki süreci tamamladık. İkinci yarıda bu seviyeyi daha yukarı çıkarıp, puanlamada daha yukarılara çıkmak istiyoruz.  Şu anda 18 puanla 13. sıradayız. Transferlerimize gelince Samet, Seydi ve Cafer’i kadromuza kattık. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. 1 veya 2 oyuncuyla da transferimizi noktalayacağız.

DİRENÇLİ, KUVVETLİ VE ZOR BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR

Şahin, “Zonguldak Kömürspor son 5 maçında 1 galibiyet 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan bir takım. Baktığınız zaman sıralamada zorlu maçları var. Rakibimiz 1 puan altımızda. İlk yarı oynadığımız kadroya göre farklı bir kadroları var. Dirençli, kuvvetli ve zor bir maç bizi bekliyor. Onların iç saha maçlarına baktığımız zaman 9 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik 3 yenilgileri var. 10 gol atmışlar ve 7 gol yemişler. Bunları da zaten sporcularımıza anlatıyor ve gösteriyoruz. Biz bütün hazırlıklarımızı yaptık” dedi.

Editör: TE Bilişim