Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig Play-Offta ikinci hafta maçları Cumartesi ve Pazar günü oynanan 3 karşılaşma ile tamamlandı. Futbol severler geçen hafta 12 gol izlerken, bu hafta ise sadece 4 gol izleyebildi.  
Ligin ikinci hafta maçında Cumartesi günü Gelikspor kendi saha ve seyircisi önünde  Çaydeğirmeni Belediyespor’u ağırladı. Oldukça çekişmeli ve zevkli geçen müsabakada Gelikspor attığı tek golle Çaydeğirmeni Belediyespor’u 1-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu. 
Gelikspor, ilk hafta maçında Akınspor’u  0-2 yenmesi sonrasında ikinci hafta maçında da Çaydeğirmeni Belediyespor’u da 1-0 yendi. Mavi Beyazlı ekip iki maçta aldığı iki galibiyetle 6 puanla ulaştı ve averajla 3. sıradan 2. sıraya yerleşti.
Çaydeğirmeni Belediyespor ise ilk maçta kendi sahasında Yenimahallespor’u 5-0 yenerek lige hem 3 puanla başlamıştı hemde averajla liderlik koltuğuna oturmuştu. İkinci hafta maçında ise Çaydeğirmeni Belediyespor deplasmanda Gelikspor’a 1-0 yenilgisi sonrasında 3 puanda  kalırken, liderlikten 3. sıraya düştü.  
Ligi namağlup lider tamamlayan Kozlu Belediyespor,  play-off’lara da hızlı başladı.  Yeşil-Beyazlı ekip, ilk maçta Çaycumaspor’u 4-1’le geçerken,  İkinci hafta maçında da deplasmanda Yenimahallespor karşısında zorlanmasına rağmen 1-0 yenmeyi başardı.  Yeşil beyazlı-Beyazlı ekip iki karşılaşmada aldığı iki galibiyetle puanını 6’ya çıkardı ve averajla liderlik koltuğuna oturdu. 
Yenimahallespor ise Çaydeğirmeni Belediyespor’a 4-1 yenilgisi sonrasında Kozlu Belediyespor’a da 1-0 yenildi ve iki maçta 0 puan çekerek ligin 6. Sıradasın da yer aldı. 
İlk maçta deplasmanda Kozlu Belediyspor’a 4-1 yenilen Çaycumaspor,ikinci hafta maçında sahasında konuk ettiği  Akınspor’u 2-0’la geçti. İkinci hafta maçı itibariyle 3 puanla tanışan sarı-lacivertli ekip 3 puanla 4. Sırada yer aldı. 
Akınspor ise ilk maçta Gelikspor’a 2-0 ikinci maçında da Çaycumaspor’a 2-0 yenilerek iki maçta 0 puan çekti. Akınspor ligin 5. sırasında yer aldı. 
İŞTE 2. HAFTADA ALINAN TOPLU SONUÇLAR
Gelikspor    1-0Çaydeğirmeni Belediyespor    
Çaycumaspor2-0Ereğli Akınspor    
Yenimahalle0-1Kozlu Belediyespor
3. HAFTA MAÇLARI
Çaydeğirmeni Belediyespor- Kozlu Belediyespor    
Gelikspor - Çaycumaspor    
Ereğli Akınspor- Ereğli Yenimahalle