TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta ligin son hafta maçında Karaelmas Kemal Köksal Stad'ında oynanan Zonguldak Kömürspor ile Isparta 32 spor arasındaki maçta olaylar çıkmıştı. 
Yaşanan olayların ardından ise Zonguldak Kömürspor Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi.
Hakem ve Gözlemci raporlarını karara bağlayan 
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Zonguldak Kömürspor'a acımadı ve 13 bin 100 tl ceza verirken, gelecek sezonda bir maç seyircisiz oynama cezası verdi. 
İşte PFDK'nın Zonguldak Kömürspor'a verdiği ceza şu şekilde:"Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 12.05.2022 tarih ve 64 sayılı toplantısında Crıptoswaps Zonguldak Kömürspor  ile ilgili almış olduğu karar. 
CRİPTOSWAPS ZONGULDAK KÖMÜRSPOR Kulübünün, 07.05.2022 tarihinde oynanan CRİPTOSWAPS ZONGULDAK KÖMÜRSPOR-ISPARTA 32 SPOR TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 8.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada CRİPTOSWAPS ZONGULDAK KÖMÜRSPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA ve 3.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada CRİPTOSWAPS ZONGULDAK KÖMÜRSPOR Kulübünün, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 2.100.-TL PAR. "

 

Editör: TE Bilişim