Çaycuma Belediyesi tarafından Cumhuriyet Haftası etkinlikleri kapsamında “Koşabiliyorken koş” sloganıyla yapılacak ödüllü koşunun parkur ölçümü yapıldı.
Çaycuma Belediyesi tarafından Cumhuriyet Haftası etkinlikleri kapsamında “Koşabiliyorken koş” sloganıyla düzenlenen 1. Çaycuma Yol Koşusu için çalışmalar devam ediyor. 31 Ekim’de yapılacak olan ve daha önce internet sitesi açılarak elektronik ortamda kayıt alınmaya başlanan koşunun uluslararası hakemler tarafından parkur ölçümü de yapıldı. 


ÇIKIŞ VE VARIŞ NOKTALARINA ÇİVİLERİ ÇAKILDI
Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından görevlendirilen Uluslararası Hakem ve Parkur Ölçümcüsü Ali Rıdvan Doğan ile Rıfat Arabacı’nın yaptığı ölçümler sonrasında belirlenen varış ve çıkış noktalarına çivileri Belediye Başkan Vekili Sezai Bilici, Başkan Yardımcısı Körpüş Mısırlı ve Yarış Koordinatörlerinden Nilgün Çelik tarafından çakıldı. Ölçümlere bazı daire amirleri ve belediye meclis üyeleri yanı sıra koşunun diğer koordinatörü Erkan Akçelik de nezaret etti. 


BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR
Yarış için bugüne kadar aralarında uluslararası koşucuların da bulunduğu 130 yarışmacı kayıt yaptırdı. Başvurular https://caycumayolkosusu.com/ adresinde devam eden koşu  3 kilometrelik halk ve 15 kilometrelik yol olmak üzere 2 kategoride yapılacak. Yarışmada, çeşitli yaş gruplarında dereceye giren sporcular Belediyemiz  tarafından ödüllendirilecek.

Editör: TE Bilişim