Zonguldak Kömürspor, hem maddi sıkıntı hem de tesisler konusunda büyük bir sıkıntı içinde. Maddi durum ve tesisler olmadığı için futbolcular çok zor günler yaşarken, bu zorluğu daha fazla kaldıramayan Zonguldak Kömürspor teknik adamı Mustafa Dalcı istifa ederek Zonguldak’tan ayrıldı. Zonguldak’ta yıllardır siyaset yapan, Zonguldak’ın oyları ile seçilerek zengin olan eski ve yeni Milletvekilleri, Belediye Başkanları yıllardır Zonguldak Kömürspor’a destek vermediği için takım zor günler yaşamaya devam ediyor. 


Özellikle Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Zonguldak protokolünü bir araya getirerek Vali Mustafa Tutalmaz’a destek için ziyarette bulundu. Heyette Zonguldak Ak Parti Milletvekili Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun ve bazı Zonguldak Kömürspor yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.
Görüşmede Kulüp Başkanı Süleyman Caner kulübün içinde bulunduğu sorunlar hakkında Vali Mustafa Tutulmaz’a geniş kapsamlı bilgi verdiği öğrenilirken, Zonguldak Ak Parti Milletvekili Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun’un düşüncelerini paylaştıkları belirtildi.


Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ın ise Zonguldak Kömürspor’un A.Ş. olması nedeniyle Valilik olarak kesinlikle maddi destekte bulunamayacaklarını, kentin büyük şirketlerine de destek için girişimde bulunamayacağını söylediği öğrenildi. Vali Mustafa Tutulmaz’ın kulübe ancak tesis konusunda destek olabileceği mesajını verdiği de alınan bilgiler arasında.

Editör: TE Bilişim