Zonguldak Kdz. Ereğli 1. Amatör lig  B Grubu maçında Balıspor ile Kandilli Belediyespor dün Beyçayırı stadı'nda karşılaştı. Karşılaşma Balıspor'un 2-0 üstünlüğüyle tamamlanmıştı. 
Ancak karşılamanın bitiş düdüğünün hemen ardından ise  iki takımın oyuncuları biranda tekme ve yumruklarla birbirlerine saldırmış yaklaşık 10 futbolcu ve bir çok oyuncuda hastanelik olmuştu. 
Yaşanan bu olayın ardından  Kandilli Belediyespor yönetimi çıkan olaylarla ilgili basın açıklaması yaptı. Kandilli Belediyespor yönetimi, “Balıspor topçularının ve teknik heyetinin futboldan uzaklaşarak hakem ve bizlere karşı çirkef ve tahrik edici tavırları sonucunda maç sonu iki takım arasında karşılıklı olmak üzere istenmeyen olaylar olup, Balı takımının da sosyal medya ve basında mağdur edebiyatı yapıp kendilerini haklı çıkarma istekleri bize göre komik ve rezil bir olaydır.” İfadelerine yer verildi. 
Kandilli Belediyespor yönetimi yaşanan bu olayından ardından yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Kandilli Belediye Spor Kulübü olarak yola çıkarken arkamızda, önümüzde, yanımızda kimse yoktu. Kimseye güvenmedik kimseye boyun eğmedik ve tam 11 hafta tek bir kırmızı kart bile görmeden 1.Amatör de Lider olarak ilerledik ve 12.haftayı da Lider olarak bitirdik.
Evimizde oynadığımız tüm maçlarda gelen takımları ve hakemleri misafirperverce karşıladık ve sahada celtilmence oynadık. 12.hafta da oynanan Balı maçında maç boyunca saha içi ve yedek kulübesi olmak üzere Balı topçularının ve teknik heyetinin futboldan uzaklaşarak hakem ve bizlere karşı çirkef ve tahrik edici tavırları sonucunda maç sonu iki takım arasında karşılıklı olmak üzere istenmeyen olaylar olup Balı takımının da sosyal medya ve basında mağdur edebiyatı yapıp kendilerini haklı çıkarma istekleri bize göre komik ve rezil bir olaydır.
Kandilli Belediye Spor Kulübü olarak bundan sonra saha içinde ve dışında yine futbol odaklı bir duruş sergileyeceğiz. Hakkımızda yapılan iftiraların, yalanların ve kumpasların üstesinden gelmeyi de iyi biliriz. Sizde bizi iyi bilirsiniz! Başarılar.”ifadelerine yer verdiler