Galatasaray'da transfer sıcak gelişmeler yaşanıyor. Emre Kaplan, Ola Solbakken'in transferi konusunda çarpıcı bilgiler aktardı.

Galatasaray, devre arası transfer dönemi için listesinde bulunan oyuncularla görüşmelerini sürdürüyor.

Emre Kaplan, Galatasaray'ın Bodo-Glimt forması giyen kanat oyuncusu Solbakken için bir aydır görüşmelerini sürdürdüğünü dile getirdi.

Kaplan'ın açıklamaları şu şekilde:

-KULÜBÜ, 4-5 MİLYON EURO İSTİYOR-

"Solbakken ile ilgili Galatasaray'ın girişimleri yaklaşık 1 aydır devam ediyor. Oyuncu tarafı ayrılmak istiyor. Solbakken, yeni bir kariyer oluşturmak istiyor. Sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Kulübünün de 4-5 milyon Euro civarında ciddi bir bonservis beklentisi var. Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan oyuncu için bu rakamı ödemek istemiyor. Aynı zaman da Trabzonspor'un da girişimleri var, şartları zorluyor."

-GALATASARAY, EN İYİ TEKLİFİ SUNAN TAKIM-

"Oyuncunun menajeri 1 aydır İstanbul'da. Avrupa'dan da ciddi talipler' var ama menajerinin yaklaşımı biraz ipucu veriyor. Oyuncuyu biraz daha Türkiye'ye getirmek istiyor. Galatasaray, oyuncuya sunulan kontrat açısından en iyi teklifi sunan takım konumunda. Pozitif şekilde görüşmeler sürüyor. Galatasaray, sunduğu teklifle oyuncuyla anlaşmaya yakın görünüyor ama kulübüyle bir anlaşma sağlanmış değil." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim