TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Criptoswaps  Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Şenol Demir, Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk ve Yönetim Kurulu üyesi Adil Dilaver, ligin ilk yarısını değerlendirirken, ikinci yarı için de hedeflerini anlattılar. 
İkinci yarıda bambaşka bir Zonguldak Kömürspor’un sahada olacağını kaydeden Demir, Öztürk ve Dilaver, ikinci yarı nokta transferler yaparak Zonguldak’ı mutlu edecek bir takım olacağını söylediler. 
Sezona Teknik Direktör Cafer Aydın ile başlayan ve 3 maçta alınan 3 yenilgi sonrasında Criptoswaps  Zonguldak Kömürspor yönetimi tarafından görevine son verilmişti. Yönetim Cafer Aydın ile yolları ayırmasının ardından  4. hafta itibariyle göreve getirilen Teknik Direktör Şenol Demir, çıktığı 14 maçta 6 galibiyet 3 beraberlik ve 8 mağlubiyet ile  21 puan toplarken, ligi de 14. sırada tamamladı.  
DEMİR: HERKES BUNU KABUL EDERDİ
Criptoswaps  Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir,  “Lige kötü başlayan Criptoswaps Zonguldak Kömürspor’un ilk yarıyı 21 puanla bitireceğini söyleseler herkes bunu kabul ederdi. Biz de kısıtlı kadroya rağmen ilk yarıyı 21 puanla tamamladık. Maçlarımızda çok bariz hakem hataları oldu. Kısıtlı kadroda sakat ve cezalı futbolcuların çokluğu bizi sıkıntıya soktu. Ancak biz takım olarak bunların üstesinden geldik. Isparta 32 spor galibiyeti de devreye moralli girmemizi sağladı.
DEMİR: EN AZ 4-5 TRANSFER İSTİYORUM
Transfer konusuna da değinen Criptoswaps Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir, “İlk yarının ardından ikinci yarı için yönetime transfer listesi verdik. Yönetim elinden geleni yapıyor. En az 4-5 mevkilere transfer istiyorum. Forvet, kanat, orta saha ve bir defans oyuncusu planımız var. İnşallah bu transferler gerçekleşir. O zaman ikinci yarı için bambaşka konuşabiliriz” ifadelerine yer verdi
DEMİR: TARAFTARLARIMIZ MERAK ETMESİN
İkinci yarı öncesinde taraftara da seslenen Criptoswaps Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir, “Taraftarımız hiç merak etmesin, yönetimimiz çok iyi çalışıyor. İkinci yarı çok daha iyi bir Criptoswaps  Zonguldak Kömürspor izlettireceğiz” dedi.
ÖZTÜRK: YENİ SPONSORUMUZLA DAHA İYİ OLCAĞIZ 
Yönetim olarak birlik beraberlik içinde olduklarını dile getiren Criptoswaps  Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk,  “Criptoswaps Zonguldak Kömürspor yönetimi olarak çok iyi bir uyum içinde çalışıyoruz. Yaşadığımız hakem hataları çok canımızı yaktı. Yeni sponsorumuz ile birlikte çok daha iyi duruma geleceğiz. Kentin bize destek olması gerekiyor. Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan’ın takıma sağladığı otobüs katkısı bizim için çok önemliydi. Devre arasında teknik heyetin raporu doğrultusunda 4-5 transfer yapacağız. Ziraat Türkiye Kupası maçlarını bekliyoruz. Yeni transferlerin Antalya kampına  katılması için elimizden geleni yapıyoruz. Görüştüğümüz futbolcular var. Şu an isim vermekten kaçınıyoruz. Taraftarımız merak etmesin. Her şey daha iyi olacak.” dedi.

ÖZTÜRK: KESTANE BALI DEĞİL, EMEĞİN BAŞKENTİ ZONGULDAK’TAN SELAM GETİRDİK

Öztürk, “Her maçta özellikle deplasmanlarda eşgüdüm toplantısında salona girerken ‘Emeğin Başkente Zonguldak’tan selam getirdik” diyorum. Kestane balı hikaye. Bakın Ispartaspor’u yendik kentin havası değişti. Yendiğimiz zaman sosyal medyanın havası değişiyor. Yenildiğimiz zaman ise yerden yere vuruyorlar. Galip geldiğinde tüm sorunlar biter. Bizler de isteriz 1.Ligde olmak.” dedi.

ÖZTÜRK: BURAYA FUTBOLCU GETİRMEYE ZORLANIYORUZ

Öztürk,: “Dünyanın en güzel kadınını getir, yatacak yerin yoksa sende bir gün durmaz. Buraya o nedenle futbolcu getirirken zorlanıyoruz. Tesislerin çok daha kaliteli olması gerekiyor. İyi stat, iyi kadro, otomatikman hedef 1.lig. Ama her şey düzelecek inşallah. Ama Sayın Valimiz, Belediye Başkanımız ve Milletvekillerimizin de desteği ile Şubat veya Mart ayında tesis ile ilgili güzel gelişmeler olacak.”dedi.

DİLAVER: KULÜP BİNASI İÇİN MİLLETVEKİLLERİNİN DEVREYE GİRMESİ GEREKİR
Sponsorumuz Criptoswaps’un para akışı olduğunu ve daha iyi bir durumda olacaklarını belirten Criptoswaps Zonguldak Kömürspor Yönetim Kurulu üyesi Adil Dilaver, “Sponsorumuz Criptoswaps’tan kulübe şu an için para akışı var. Ancak kamuoyunda bahsedildiği gibi 20 milyon rakamları yok. Belirli zaman periyodlarında para gelmeye devam edecek. Bu sponsorluk bize nefes aldırdı. Kulüp yönetmek çok zor. Kulüp binamız TTK’ya ait. Milletvekillerimizden Kulüp binası konusunda TTK ile irtibata geçmeleri ve gereğinin yapılmasını bekliyoruz.” ifadelerine yer verdi

DİLAVER: ÖYLE PARA YOK

Crıptoswaps Zonguldak Kömürspor yönetim Kurulu üyesi Dilaver:  Crıptoswaps ile yaptığımız anlaşma gereği ilk etapta reklam anlaşmaları, göğüs ve isim hakkı gibi küçük küçük girdiler olacak. Öyle 20 milyon, 30 milyon gibi kamuoyunda dolaşan paralar olsa bu takım büyük hedeflere oynar. Öyle paralar yok. Bu kulübün 1 lira getiri yok. Sadece otoparktan gelen ücretler var. Günde kulüpte 40-50 kişi yemek yiyor, kira ödeniyor, personel ücretleri ödeniyor. Otoparaktan günde 750-1000 lira gibi paralarla bu masrafları karşılamaya çalışıyoruz. Bunlar hep bir maliyet. Hocamızın istediği kadroları oluşturmak için para lazım. Destek şart. Transfer için büyük rakamlar isteniyor. Bunları karşılamak için bütçeler hazırlamak gerekiyor. Ancak reklam sorunu yaşanıyor. Kulüp binasına ödediğimiz kira ücretleri için Milletvekillerimizden destek bekliyoruz. TTK ile görüşüp bağış makbuzu gibi işlerle bu sorunumuz çözülebilir.”dedi

Editör: TE Bilişim