Zonguldak Elcab Kablo Profil Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı  Nejdet Tıskaoğlu, Zonguldak Kömürspor’un geleceği ve yeni  Başkan Sabit Danış hakkında önemli açıklamalarda  bulundu.  
İş insanı Nejdet Tıskaoğlu,  Başkan Sabit Danış’ın Zonguldak Kömürspor’da başarılı olacağını ve eski şaşalı dönemine de getireceğine  inandığını söyledi. 
Ayrıca Zonguldak Kömürspor yönetimine neden girmediği konusuna da açıklık getiren  insanı Nejdet Tıskaoğlu, Başkan Sabit Danış’ın kendisine teklifte bulunduğunu ancak işlerinin yoğunluğu nedeniyle teklifi geri çevirdiğini söyledi.  
Özellikle iş insanı Nejdet Tıskaoğlu, yönetimde yer almasa  Sabit Danış Başkanlığındaki Zonguldak Kömürspor ‘a destek vereceğini söyledi.  
SABİT DANIŞ BAŞKANIN BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUM
Zonguldak Elcab Kablo Profil Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı  Nejdet Tıskaoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “ Zonguldak Kömürspor’un yeni kulüp başkanı Sabit Danış’ın çok başarılı olacağını ve yeni bir ahenk katacağını düşünüyorum. Avrupa vizyonu olan bir insan. Şu an zaten Zonguldak’ta Zonguldak Kömürspor’la ilgili olarak kenetlenmenin olduğunu da görüyorum. Zonguldak için doğru adımlar atılırsa eski şaşalı dönemine döneceğini düşünüyorum. Zonguldak gelişiyor, Zonguldak değişiyor. Bu süre içerisinde Zonguldak Kömürspor’un da gelişmesi lazım. Bence Sabit Danış için de güzel bir başlangıç oldu.”dedi.
SABİT DANIŞ VE KÖMÜRSPOR’U DIŞARIDAN DESTEKLEYECEĞİZ
Sabit Danış Başkanlığında Zonguldak Kömürspor yönetiminde neden yer aldığını konusuna da açıklık getiren Zonguldak Elcab Kablo Profil Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı  Nejdet Tıskaoğlu, “Daha önce bana yönetimle de ilgili bir teklifte bulunulmuştu ama çok yoğunum. Burası da başka bir proje Zonguldak Kömürspor’daki işler de daha başka. Biz Sabit Danış’la görüştük kendisine dışarıdan seni destekleyeceğiz, seni seviyoruz dedik.”dedi

Editör: TE Bilişim